PC & tilbehør

Kjøp datamaskiner og datatilbehør fra CDON.COM.

Hos CDON.COM finner du alltid gode priser og kampanjer på alt fra stasjonære og bærbare datamaskiner, spillmaskiner og datakomponenter til perifert utstyr.

Hos CDON.COM finner du et bredt sortiment av datamaskiner og datatilbehør til kontor, studier og gaming. Uansett om du spiller spill, jobber eller surfer på datamaskinen, har vi maskiner som passer for deg og dine behov. Er du på jakt etter datatilbehør, datakomponenter eller programvare som Windows eller Office til datamaskinen, kan vi selvsagt hjelpe deg med dette også. Er du usikker på hvilken datamaskin, datatilbehør eller perifert utstyr som passer for deg? » Les mer

Kjøp datamaskiner, datatilbehør og perifert utstyr fra de største produsentene, som Acer, Asus, HP, Apple, Lenovo, MSI og Fujitsu.

Bærbar datamaskin:

Ved valg av bærbar datamaskin eller laptop bør man først tenke gjennom hvilken skjermstørrelse man har behov for. Hvis man reiser mye, kan det være praktisk med en mindre skjerm, men hvis man skal bruke den bærbare maskinen som en stasjonær enhet, men ha mulighet til å flytte den på en enkel måte, kan en større skjerm være optimalt.

Stasjonær datamaskin:

En stasjonær datamaskin er perfekt for deg som vil ha en maskin til hjemmekontor eller surfing, men er også optimal for spill og redigering av musikk og video.

Etter at du har valgt ytelse på datamaskinen, kan du supplere med en større skjerm samt ergonomisk datatilbehør som mus og tastatur fra Microsoft. 

Kontormaskin, arbeidsmaskin eller datamaskin for studier

I dag passer i prinsippet alle datamaskiner til bruk på kontoret, til Office-pakken og til å surfe på nettet.

Til vanlig kontorarbeid anbefaler CDON.COM Windows 10 og Office-pakken, som består av blant annet Word, Excel, PowerPoint og Outlook. 

Mediemaskin:

Hvis man jobber med redigering av f.eks. bilder, musikk og video, kan det være nødvendig å kjøpe en datamaskin med separat grafikkort, sterkere prosessor (CPU) og med mer internminne.

Datamaskinens ytelse påvirkes negativt ved tyngre arbeid, og datamaskinen kan da oppleves som langsom.

Spillmaskin:

Spill og tung videoredigering krever ofte dyrere komponenter for at spillene og filmene skal kunne spilles av med maksimal oppløsning.

Det er ekstra viktig at man har en rask prosessor (CPU) fra Intel eller AMD, mye og raskt internminne fra f.eks. Corsair, Crucial eller Kingston, kraftig grafikkort med Nvidia eller AMD-krets fra f.eks. Asus, Gigabyte eller MSI.

En rask SSD-disk kan også anbefales for bedre ytelse og opplastingstider.

Komponenter til datamaskinen:

Hvis du ikke vil kjøpe en ferdig maskin, kan du bygge din egen datamaskin eller spillmaskin med komponenter fra vårt store sortiment av CPU, hovedkort, PSU, ATX, internminner, harddisker og grafikkort.

Å bygge en datamaskin på egen hånd krever at man har en viss kunnskap om bygging, og at man velger de riktige komponentene ved byggingen.

Også her anbefales leverandører som Intel, AMD, Corsair, Crucial, Kingston, Asus, Gigabyte og MSI.

Datautstyr:

Når du har valgt maskin, må du som oftest komplettere med f.eks. skjerm, skriver, skanner, mus, tastatur, ekstern harddisk for ekstra lagringsplass, høyttalere, programvare som Office eller Windows eller annet datatilbehør.

På CDON.COM finner du kategorier for alt du trenger til din nye datamaskin.