Har du någonsin behövt sluta spela för att du inte har tillräckligt med tid för att spela? Med Nintendo Switch kan du transformera konsolen så att den passar dina behov, vilket gör att du kan spela var du vill, när du vill, oavsett hur stressigt livet är. Har du noensinne trengt å slutte spille fordi du ikke har tidstrekkelig tid for spillingen? Med Nintendo Switch kan du transformere konsollen slik at den passer dine behov, som gjør at du kan spille hvor du vil, når du vil, uansett hvor stressfullt livet er.

Gå ikke glipp av Nintendos nye konsoll -Nintendo Switch Lite

Samles rundt storsskjermen og nyt av å spille sammen

Dele skjermen, dele gleden

Ta med deg en stor, skarp skjerm hvor enn du går. 
Om du kobler konsollen til Tven kan alle være med å spille, voksne som barn. Dette er den perfekte måten å spille sammen med familie og venner.  Om du ikke har tilgang til en TV kan du bruke skjermen på konsollen. Fell ut det innebygde stativet og gi en Joy-Con til en venn så er dere klar til å spille moe eller med hverandre direkte på konsollens skjerm. 

Nyt av samme spill på feisende fot som i din egen stue. Med Nintendo Switch kan du ta med deg dine favorittspill og spille hvor som helst, når som helst.