Wearables

Kjøp Smartklokker og aktivitetsarmbånd online!


Hos oss finner du de beste aktivitetsarmbåndene og smartklokkene for Android og iOS. Vi har et bredt utvalg av ledende merkevarer, f.eks Apple, Fitbit, Pebble, LG og Samsung for å nevne noen. » Finn en som passer din personlige stil!
 

Den nye trenden med Smartklokker og aktivitetsarmbånd har kommet for å bli. Båndene og klokkene har flere forskjellige programmer for å forenkle hverdagen, og kan brukes som en forlengelse av smarttelefonen. For deg som kjapt vil sjekke en tekstmelding , vite hvor langt og fort du har løpt, eller vil ha tilgang til en GPS på håndleddet er begge varianter helt perfekte!

Liker du å trene vil et aktivitetsbånd kan være et flott tilbehør. Armbåndene måler tid, avstand og puls og gir deg til og med påminnelser om at du sitter litt for stille! Det er mange integrerte apper som også kan motivere og inspirere deg til å være aktiv!

For deg som stadig er på farten kan en Smartklokke forenkle hverdagen! Det viser hvis noen ringer og du kan enkelt klikke bort samtalen hvis du er opptatt. Du kan sjekke SMS og få påminnelser og varsler direkte i klokken. Liker du å variere deg kan vi tipse om at du på flere klokker enkelt kan bytte ut remmen mot andre farger!

Velg hva som passer deg best og oppdag hvor lett det er!