SmartWatch

Alle produkter

 
 

En Smartwatch eller smartklokke fungerer som en forlengelse av din Smartphone. Det som skiller den fra aktivitetsarmbånd er at den har en skjerm og utvidede funksjoner. Du kan styre mer fra selve klokken og må ikke alltid ta opp mobilen for å lese en sms eller sjekke kalenderen. En smartklokke gir deg merknader og holder deg diskret oppdatert i løpet av dagen.

Når du skal velge din smartwatch er det noen ting du skal tenke på. Hvilken mobiltelefon har du, Android eller iPhone? Klokken din skal ha samme operativsystem som telefonen din! Vil du at den skal ha WIFI så du blir mindre avhengig av å ha telefonen nære? Er det viktig at det finnes GPS og pulsmåler eller er det viktigere at du kan ringe og sjekke sms? For mange er fitness funksjonene viktigst, det er lett å ha oversikt over treningen sin med pulsmåler og apper som inspirerer og samler inn informasjon om hvordan du beveger deg. For å motivere deg litt ekstra påminner visse av klokkene deg når du har sittet stille for lenge!

Ikke minst er jo en Smartwatch et stilig tilbehør. Til mange av klokkene finnes det flere ulike armbånd å velge mellom: stål, lær, gummi eller plast avhengig av hvilken personlig stil du har. Man vil kanskje ha to armbånd til klokken sin og da finnes det varianter som du på en enkel måte kan bytte mellom. Bruker du klokken din først og fremst når du trener er et plast eller gummiarmbånd å foretrekke. Vil du bruke klokken din i hverdagen og på jobben så er lær- eller stålarmbånd diskret og stilig!