LEGO® Samleside - Film, Bøker, leker, Barneklær m.m.

LEGO LEGO

Det er vanskelig å finne et mer ikonisk varemerke for leksaker en LEGO®. Helt siden start i 1949 har de danske plastbitene gledet både barn og vokse verden over og bedriften vokser stadig med hjelp av introduksjoner av nye og spennende produktlinjer. Les mer

Lego – et ikonisk varemerke

Det er vanskelig å finne et mer ikonisk varemerke for leksaker en Lego. Helt siden start i 1949 har de danske plastbitene gledet både barn og vokse verden over og bedriften vokser stadig med hjelp av introduksjoner av nye og spennende produktlinjer.. Lego symboliserer for mange frihet. Frihet til å kunne skape fritt uten pekepinner og formaninger. Med hjelp av fantasien kan du bygge din egen drømmeverden og ingen kreasjoner er for store eller for vanskelige når du selv får bestemme i skapelsen. La deg inspirere av andres skapelser gjennom å søke på nettet etter heftige legobygg eller gå inn i noen av våre spesialverdener som for eksempel Star Wars eller Batman og skap din egen rolle i fantasien - med Lego er ingenting umulig!

Et helt univers

Det er lenge siden Lego bare handlet om små plastbiter med forskjellige farger man kan bygge med. I dag er Lego så mye mer. Bare her hos oss på CDON.COM kan du finne en rekke ulike produkter og serier som alle bærer Legos varemerke. Her finns blant annet Lego-barneklær, Lego-klokker, Lego-filmer og tv-serier samt Lego-innredning for å nevne en brøkdel. Dette er da utover de velkjente leksakene som også de kan deles opp i en rekke ulike underkategorier. Der finner du blant annet Lego Star Wars, Lego Friends, Lego Chima, Lego Creator, Lego Technic og Lego City.

Se din Lego komme til liv

I og med den store ekspansjonen av Lego-universet er det nå mulig for deg å få se mange av dine favorittkarakterer komme til liv på både den store kinoduken og hjemme på TV-en eller på nettbrettet. Her hos oss på CDON.COM kan du blant annet finne filmer og tv-serier med Ninjago, Lego Star Wars, Lego Batman og Lego Friends. Enn så lenge har vi fått se Lego: The Movie med bygningsarbeideren Emmet i hovedrollen på kino, men Lego Batman kommer også han til å få en egen storfilm, en film som beregnes ha premiere en gang i løpet av 2017.

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, NINJAGO and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.