Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

TITAN LIFE Indoor Bike S80 Pro Zwift kompatibel

1 / 1

TITAN LIFE Indoor Bike S80 Pro Zwift kompatibel

14250 kr

-5%

Rek pris. 15000 kr
En perfekt innendørssykkel i stilig design. En kvalitet vi ikke har sett før i dette prissegmentet. S80 Pro kan kobles til Zwifts treningsplattform med tilgang til mer enn 120 forskjellige treningsveier. Setepinnen og styret er i aluminium som kan ju
Les mer

En perfekt innendørssykkel i stilig design. En kvalitet vi ikke har sett før i dette prissegmentet. S80 Pro kan kobles til Zwifts treningsplattform med tilgang til mer enn 120 forskjellige treningsveier.

Setepinnen og styret er i aluminium som kan justeres trinnløst i en nøyaktig posisjon for å gi optimal kjørestilling uavhengig av personens høyde. Samtidig er konstruksjonen laget av aluminium, noe som garanterer null rust!

Den overdimensjonerte pedalarmen er montert på en sveiv med et kraftig 4-punkts system, som sørger for at kraftoverføringen skjer direkte og samtidig gir en veldig stor holdbarhet.

Med et mer eller mindre friksjonsfritt magnetisk belastningssystem oppnås den beste følelsen i sykling. Alt sammenfaller i en realistisk sykkelopplevelse.

TITAN LIFE Indoor Bike S80 Pro, er laget med en rekke samme komponenter som syklene som brukes i et treningsstudio. Produktet er grundig testet og garanterer at kvaliteten varer hele veien!

Motstanden justeres enkelt og raskt i nivåer fra 1-32. Pulsen kan måles trådløst. Med beregnet wattmåling og tråkkfrekvens har du alle viktige treningsdata tilgjengelig for å kunne optimalisere din maksimale treningsøkt.

Med innebygd Bluetooth og tilkobling til Zwift treningsplattform er det mulig å sykle alle de klassiske løpene, samt en rekke nye sykkelstier. Det kan gjøres alene eller med andre likesinnede entusiaster. Med en direkte integrasjon mellom Zwift og S80 Pro innendørs sykkel, justeres lasten manuelt i henhold til miljøet du sykler i. Samlet sett en sykkel som du ikke markedsfører til denne kvaliteten og prisen.

Andre detaljer:

  • Sittehøyde min / maks fra gulv (cm): 73 - 103,5 cm
  • Trådløs innebygd pulsmottaker
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .