Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Loumet™ Gym Ball
Loumet™ Gym Ball

1 / 2

Loumet™ Gym Ball

995 kr
Loumet ™ Gym Ball - å slam eller ikke slå? Med Loumet Gym Balls, kan du! Loumet Gym Balls er den mest holdbare og pålitelige medisinære pæren på markedet i dag. Konstruert og produsert for bruk på alle faste overflater. bang etter bang, Loo
Les mer

Loumet ™ Gym Ball - å slam eller ikke slå? Med Loumet Gym Balls, kan du!
Loumet Gym Balls er den mest holdbare og pålitelige medisinære pæren på markedet i dag.
Konstruert og produsert for bruk på alle faste overflater.

bang etter bang, Loom Gym Ball har blitt testet i feltet og viste seg å fortsette å sprette tilbake til deg for mer.

Loumet Gym Ball kombinerer styrken til en død ball med studs fra en medisinskule.

Over 20 år har gått siden Loum først begynte å produsere sin vektede treningsball og i løpet av den tiden, har tusenvis av idrettsutøvere, trenere, studioer og gymnastikkhaller anerkjent overlegenhet i bærekraftig og ytelse.
Fakta At det ikke er uvanlig å se flere år gamle Loumet-produserte treningsstudioballer i ditt lokale treningsstudio eller treningsstudio er bevis på sin kvalitet og unik komposittkonstruksjon.
Loumet Gym Balls holdbarhet og ytelse har aldri vært mer åpenbar enn nå, med de funksjonelle tverrgående drevne medisinboringsborene som fremhever strukturelle svakheter i lavpris gummi-produserte medisinballer.
Så med over to tiår som har gått og for en tid da gummi medisinballer selges med ansvarsfraskrivelse som de er ikke utformet for å slam på faste overflater fordi de kan deles, fortsetter Loumet Gym Balls å bygge bro over gapet mellom holdbarhet, pålitelighet, ytelse og verdi for pengene.

Tilgjengelig i vekter 1 - 10 kg.

Identifikasjon

EAN 9312788000358
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser