Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hammer Boxing Set Chicago
Hammer Boxing Set Chicago
Hammer Boxing Set Chicago
Hammer Boxing Set Chicago
Hammer Boxing Set Chicago

1 / 5

Hammer Boxing Set Chicago

1250 kr
Premium Bokseutstyr for ambisiøs hjemmetrening. Boksesettet Chicago av HAMMER BOXNING sørger for en profesjonell trening og har alt du trenger for en realistisk boksetrening i ditt eget hjem. Boksesekk og boksehansker av høy kvalitet inngår, det samm
Les mer

Premium Bokseutstyr for ambisiøs hjemmetrening. Boksesettet Chicago av HAMMER BOXNING sørger for en profesjonell trening og har alt du trenger for en realistisk boksetrening i ditt eget hjem. Boksesekk og boksehansker av høy kvalitet inngår, det samme gjør veske til hansker, trenings computer og et hoppetau til oppvarming.

Selve hjertet i boksesettet er boksesekken Chicago, laget av slitesterk og vaskbar premium nylon i en sportslig svart farge. Lengden er 100 centimeter og kvaliteten på boksesekken er også perfekt for sparring.

Bokserhanskene veier 10 oz og er laget av hudvennlig PU-materiale som overbeviser med behagelig polstring, og som passer for hardere slagkombinasjoner. Den påsydde tommelen hindrer rotasjon, med luftehull som skaper en frisk opplevelse. Du oppbevarer dem enkelt i medfølgende nylonveske. De kan også festes med borrelås på boksesekken.

Allroundpakken Chicago inneholder også et hoppetau av høy kvalitet. Hoppetauet er laget med stålkjerne og PVC, og kan justeres helt opp til 3 meter i lengden. Hoppetau er en av de mest effektive øvelsene for utholdenhet og en typisk oppvarming for boksere.

Trenings computer som kan festes på boksesekken, sånn at hvert slag gjelder under treningen. På den måten vet du nøyaktig hvor mange slag du har utført sånn at du kan analysere treningen. Ren motivasjon!

Boksesekk:

  • Kraftig boksesekk på 100 centimeter, laget av sterk holdbar nylon av god kvalitet
  • Dobbelt forsterkede sømmer for ekstra holdbarhet
  • Robust håndverk
  • Premium glidelås
  • Kroppsform og treffpunkter for trening av slagteknikk
  • 4 krommede stålkjeder som hindrer rotasjon og sørger for en stabil og sentrert opphenging
  • Swivel for realistisk manøvrering og som forhindrer rotasjon av sekken
  • Svart farge
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .