Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Sovemaske med bluetooth Headset
Sovemaske med bluetooth Headset
Sovemaske med bluetooth Headset

1 / 3

Sovemaske med bluetooth Headset

(1 anmeldelse)
169 kr

-20%

212 kr
Praktisk pannebånd Produktet har mange bruksområder, det er mulig å ha det som sovemaske for å sovne bedre med avslappende musikk i ørene. Den kan også brukes som pannebånd med musikk under løping, sykling og fotturer. Farge: Sort Pakkens innhold:
Les mer
Praktisk pannebånd

Produktet har mange bruksområder, det er mulig å ha det som sovemaske for å sovne bedre med avslappende musikk i ørene. Den kan også brukes som pannebånd med musikk under løping, sykling og fotturer.

Farge: Sort
Pakkens innhold: Hodebånd (sovemaske), ladekabel USB, bruksanvisning
Bluetooth-versjon: 5.0
Bluetooth-overføringsavstand: 10 m
Avspillingstid: maks 7 timer, med et volum på middels 10 timer
Mikrofonavstand: 1m
Ladetid: 1-2 timer
A

Askepott86

For en måned siden

føler meg lurt!! hadde det vært mulig å gi minus stjerner hadde denne fått det!! planen var og bruke produkte som en sovemaske. det går ikke med mindre folk liker og sove med et kontrollpanel/boks av hard plast over nesa!! dette er bare et ekstremt dorlig hårbånd av skuffende billig/dorlig mariale. men siden jeg hadde brukt så mye penger på det, (var ikke på salg når jeg kjøpte) prøvde jeg likevel og bruke det som hårbånd når jeg sover. men delene er allt for løse og sklir fritt rundt inni båndet som til tider gjør det vanskelig og finne kontrollpanel. det er heller ikke mulig og låse panelet, som gjør at det jeg hører på ofte blir skrud av og på gjennom natten. dete er spesielt frustrerende når jeg hører lydbok, for plutselig har jeg gått glipp av flere timer. dette føles som et ekstremt billig/gratis produkt fra Wish, og selv det hadde det vært og betale for mye!! ekstremt skuffet, og lei meg. jeg kommer ikke til og kjøpe produkter gjennom cdon igjen.