Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Sukkerdøden

1 / 1

Sukkerdøden

187 kr
188 kr
Den svært overvektige datterens minner om dødsfallet setter foreldrene opp mot hverandre og provoserer frem en spiral av grusomheter, blant annet drapet på Kripossjef Martin Egge og flere uskyldige kvinner. Hemmeligheten omkring babyens død har vært
  • Krim, spenning & skrekk
  • Bok
  • Pocket
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Unni Lindell
Les mer
Den svært overvektige datterens minner om dødsfallet setter foreldrene opp mot hverandre og provoserer frem en spiral av grusomheter, blant annet drapet på Kripossjef Martin Egge og flere uskyldige kvinner. Hemmeligheten omkring babyens død har vært en unik dekkoperasjon for en psykopat som har levd et perfekt dobbeltliv i mange år. I ly av hendelsene trigges en kaldblodig morder til å iverksette en farlig hevn.
Politiet får et uvanlig krevende kriminalmysterium å løse. Den 32 år gamle politibetjenten Marian Dahles fortid blir trukket inn i saken på en helt spesiell måte og setter hennes kollegiale og profesjonelle forhold til etterforskningsleder Cato Isaksen og hele politietaten på en hard prøve.
Dette er den åttende boken om Cato Isaksen, og hans nye kollega Marian Dahle. Bøkene er solgt til en rekke land, og har også gått som TV-serie.
Sjanger Krim, spenning & skrekk
Formater Bok
EAN 9788203361159
Publisher Aschehoug
Innbindning Pocket
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788203361159
Læremiddel 0
Serie Cato Isaksen-serien
Størrelse 427
Forfatter Unni Lindell
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser