Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Kreative kaker; lær deg å trylle med sukkerfondant

1 / 1

Kreative kaker; lær deg å trylle med sukkerfondant

217 kr
218 kr
Sukkerfondant er snarveien til magiske, gøyale og personlige kaker! Er du litt lei av å stille med den samme sjokoladekaka hver gang? Da kan sukkerfondant åpne helt nye muligheter. Mia Celine viser deg hvor enkelt det er å imponere med stilig pynted
  • Desserter
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Mia Celine Fjeldskår Johnsen
Les mer
Sukkerfondant er snarveien til magiske, gøyale og personlige kaker! Er du litt lei av å stille med den samme sjokoladekaka hver gang? Da kan sukkerfondant åpne helt nye muligheter. Mia Celine viser deg hvor enkelt det er å imponere med stilig pyntede kaker til alle anledninger. Her får du inspirasjon og oppskrifter på kaker som vil løfte ethvert selskap, enten de er til barnebursdag, dåp, konfirmasjon eller andre høytider. Med enkle triks kan du også lære å tilpasse pynten selv og lage en helt personlig kake til en god venn. En søtere overraskelse skal du lete lenge etter!
Mia Celine Fjeldskår Johnsen er 15 år og bor i Oslo. Allerede som tolvåring ble hun en etterspurt kakebaker til bursdager, bryllup og andre feiringer i nabolaget. Kakene hennes finner du på Instagram på @kreativkakedesign.
Sjanger Desserter
Formater Bok
EAN 9788243010710
Publisher Spartacus
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788243010710
Læremiddel 0
Størrelse 118
Forfatter Mia Celine Fjeldskår Johnsen
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser