Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Manuelas romantiske drøm

1 / 1

Manuelas romantiske drøm

347 kr
Bli med Manuela og lag de beste kakene, cupcakene og godteriet til både bryllupsfesten og andre hyggelige anledninger. I Manuelas romantiske drøm deler den populære forfatteren og bloggeren sin lidenskap for baking og avslører hemmeligheter bak
  • Sex & Samliv, Desserter
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Manuela Kjeilen
Les mer
Bli med Manuela og lag de beste kakene, cupcakene og godteriet til både bryllupsfesten og andre hyggelige anledninger.

I Manuelas romantiske drøm deler den populære forfatteren og bloggeren sin lidenskap for baking og avslører hemmeligheter bak de smakfulle og vakkert pyntede kakene sine. Boken er inndelt i temakapitler som Romantic Wedding, Rustic Wedding, Vintage Lace Wedding og Tiffany Wedding.

Med tydelige steg-for-steg-bilder og grundige how-to-beskrivelser om hvordan bygge kaker i høyden og lage ganache og blondeeffekter, er det ingen grunn til at ikke alle skal få til vakre og smakfulle kaker. Se hvordan Manuela skaper den perfekte, romantiske stemningen rundt en bryllupsfest eller et kakeselskap og inspirerer oss til å bake.

Manuela har stylet og tatt alle bildene i boken som hun sier er "all about love and baking". Manuela Kjeilen er kvinnen bak en av Norges største og mest populære bakeblogger, Passionforbaking.com og har tidligere utgitt seks bestselgende bakebøker. Hun har over 1 million følgere på Instagram @passionforbaking og står bak cupcakemikser, -frostinger og -former med merkevaren With Love from Manuela. Hun står også bak kakepyntserien Manuelas med myke perler og minimarshmallows. Manuela er en ettertraktet kursholder og svært populær i media.

Se utdrag fra boka:
Sjanger Sex & Samliv Desserter
Formater Bok
EAN 9788202447151
Publisher Cappelen Damm
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788202447151
Læremiddel 0
Størrelse 329
Forfatter Manuela Kjeilen
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser