Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Slik hjelper du barnet ditt til å bli den beste utgaven av seg selv

Til kassen

Se også

Slik hjelper du barnet ditt til å bli den beste utgaven av seg selv

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Jarle Waldemar, Karina Waldemar

259 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    6-13 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
  • Helse & Omsorg
  • Bok
  • Heftet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Jarle Waldemar, Karina Waldemar
Alle foreldre ønsker det beste for barna sine. I Slik hjelper du barnet ditt til å bli den beste utgaven av seg selv gir Karina og Jarle Waldemar gode innspill og refleksjoner for å hjelpe de voksne til bevisstgjøring i foreldrerollen. Boken tar blant annet opp DISK-profil for barn, som et godt redskap for å bli bedre kjent med barnets oppførsel og personlighet. Les også interessante tanker rundt:
Slik kan du være en trygg og tydelig forelder Slik kan du hjelpe barnet ditt til å føle seg elsket og verdifullt Slik kan du sette sunne grenser for barnet ditt Slik kan du få en større forståelse for barnet ditt
Sjanger:
Helse & Omsorg
Formater:
Bok
EAN:
9788230215210
Publisher:
Hermon Forlag
Innbindning:
Heftet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788230215210
Læremiddel:
0
Størrelse:
191
Forfatter:
Jarle Waldemar
Karina Waldemar

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.