Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Bålet

Til kassen

Se også

Bålet

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Øivind Berg

345 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    6-13 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
  • Friluftsliv
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Øivind Berg
Bålet er et naturlig samlingspunkt, både ute i naturen eller som peisild inne. Her er en praktisk veileder i kunsten å gjøre opp ild.

Bålet er tidenes viktigste oppdagelse som på mange måter endret menneskenes liv og utvikling. Øivind Berg trekker historiske linjer fram til vår bruk av bål som varmekilde, kokeplass og sosialt samlingspunkt.

Bålet er viktig i norsk friluftsliv først og fremst fordi det kombinerer det praktiske med det sosiale. Boka formidler kunnskap om opptenning, ulike båltyper og deres funksjoner, om treslagenes egenskaper som brensel, og om hvordan mat kan tilberedes over ild.

Boka gir tilstrekkelig kunnskap til å kunne gjøre opp ild og fyre bål under nær sagt alle forhold.
Sjanger:
Friluftsliv
Formater:
Bok
EAN:
9788202482954
Publisher:
Cappelen Damm
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788202482954
Læremiddel:
0
Størrelse:
157
Forfatter:
Øivind Berg

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.