Tilbake til start
Fit på 15 minutter: sunn mat og effektiv trening for travle hverdager

1 / 1

Fit på 15 minutter: sunn mat og effektiv trening for travle hverdager

Desirèe Andersen

332 kr
Desirée og bøkene hennes blir stadig mer populære. Ujålete, brukervennlige og med en voksen målgruppe på 30+. Hun står bak suksessbloggen fitfocus.no. I denne boka får du oppskrifter på sunne måltider som kun tar 15 minutter å lage, og hjelp til å k
  • Kost & Diett, Kokebøker
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Desirèe Andersen
Les mer
Desirée og bøkene hennes blir stadig mer populære. Ujålete, brukervennlige og med en voksen målgruppe på 30+. Hun står bak suksessbloggen fitfocus.no. I denne boka får du oppskrifter på sunne måltider som kun tar 15 minutter å lage, og hjelp til å komme i form med effektive metoder.

Har du ikke tid til avanserte dietter og lange treningsøkter, men ønsker å bli sterkere, sprekere eller gå ned i vekt? Her er boken for deg! Fit på 15 minutter inneholder over 60 oppskrifter på mat som det faktisk tar 15 minutter å lage, og et stort antall treningsprogrammer med et kvarters varighet. Her er ingen skjulte tidssluk og forberedelser, kun smarte triks og råvarer som blir fort ferdig.

Desirée Andersens filosofi går som en rød tråd gjennom hele boken: en helhetlig tilnærming til mat og trening, mer grønt (mye grønt!) og mat som demper søtsug. Sammen med grepene for effektiv trening utgjør Fit på 15 minutter en perfekt kombinasjon for deg som vil spise sunt og holde kroppen i form!

Desirée Andersen er skaperen av suksessbloggen fitfocus.no og Instagram-kontoen Fitfocuse. Hun står bak bestselgerne Fit på 30 dager (2019), Desirées sunne matplanlegger og Desirées sunne matpakkebok (begge 2020) og Min sunne livsstilsdagbok (2021).
Sjanger Kost & Diett Kokebøker
Formater Bok
EAN 9788234708817
Publisher Bonnier Norsk Forlag
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788234708817
Læremiddel 0
Størrelse 248
Forfatter Desirèe Andersen
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser