Tilbake til start
Balanse på alle plan med krystall- og indigoenergien

1 / 1

Balanse på alle plan med krystall- og indigoenergien

Anni Sennov

345 kr
NB: ERSTATTER BOK MED SAMME TITTEL MED ISBN NUMMER 978-87-92549-15-0. Vi lever for øyeblikket i en spennende tid, hvor mange mennesker med forskjellig bakgrunn og syn på livet, hver dag «våkner» og begynner å lete etter en dypere mening med livet.
  • Astrologi , Mosjon & Helse
  • Bok
  • Pocket
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Anni Sennov
Les mer
NB: ERSTATTER BOK MED SAMME TITTEL MED ISBN NUMMER 978-87-92549-15-0.

Vi lever for øyeblikket i en spennende tid, hvor mange mennesker med forskjellig bakgrunn og syn på livet, hver dag «våkner» og begynner å lete etter en dypere mening med livet.

Veldig mange mennesker er allerede «opplyste», og opplever mer enn noen gang en nærmere kontakt med seg selv og sitt «høyere jeg». Det er imidlertid veldig få mennesker som er bevisste på at dette bare er mulig på grunn av at auraen, som de er født med, ikke lenger beskytter deres fysiske kropp. Auraen, som kort fortalt, kan beskrives som det energifelt som omgir og beskytter kroppen, har nemlig også blitt oppløst (opplyst). Dessverre har kroppen ofte ikke evnen til å henge med i prosessen, hvilket resulterer i en rekke forskjellige symptomer, som kan oppleves som aldersrelaterte symptomer, men som på ingen måte er det.

«Balanse på alle plan med krystall- og indigoenergien» er en oppdatert versjon av de to danske bøkene «Krystalbørn, Indigobørn & Fremtidens voksne» og «Balance på alle planer». Boken beskriver forskjellen mellom lys og mørke, kropp og ånd, maskulint og feminint. Dessuten beskriver boken hvorfor den nye auraen er denne viktige nøkkelen, som gjør det mulig for oss å få med vår fysiske kropp opp på en høyere frekvens, som på en mye bedre måte matcher den Nye Tidens barns og ungdommers frekvenser, som så mange voksne i dag har så vanskelig å holde følge med, fordi de mangler den nye aurastrukturen.

AuraTransformasjon™ er en behandling som gjør det mulig å integrere en mye høyere frekvens både i den fysiske kroppen og i auraen, enn hva som tidligere har vært mulig. Hvis du er klar til å se verden i et helt nytt perspektiv, samt å oppgradere din energi, få det bedre og kjenne deg hel i deg selv, kommer denne boken til å innebære begynnelsen på en helt ny fase i ditt liv.
Sjanger Astrologi Mosjon & Helse
Formater Bok
EAN 9788792549808
Publisher -
Innbindning Pocket
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788792549808
Læremiddel 0
Størrelse 210
Forfatter Anni Sennov
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser