Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Myk strikk; gensere, vester og jakker du vil elske

Siv Kristin Olsen

Bok

349 kr
 • Forventet leveringstid:
  Kommende
  Foreløpig releasedato
  2021-09-20
 • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

 • Strikking & Hekling
 • Bok
 • Innbundet
 • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
 • Siv Kristin Olsen
På jakt etter sesongens fineste strikkeprosjekt? Da er Myk Strikk - gensere, vester og jakker du vil elske boka for deg! Landets kanskje mest populære strikkedesigner, Siv Olsen, kjent som @knitbysiv på Instagram, byr på på moderne, nordisk strikk til alle anledninger og størrelser.

I denne inspirerende strikkeboka får du bli med inn i @knitbysivs vakre og inspirerende strikkeunivers. Hennes nydelige, lekne og feminine mønstre er høyt elsket av strikkeentusiaster og influencere i både inn- og utland, og både nybegynnere og mer erfarne strikkere vil ha stor glede av de over 30 oppskriftene i Myk Strikk. Her får du alt fra turstrikk og supermyke kosegensere, til festfine topper, stripejakker og chunky gensere. I tillegg gir hun forslag til ulike uimotståelige fargekombinasjoner, og du finner garantert et ny favoritttplagg eller sju.
Sjanger:
Strikking & Hekling
Formater:
Bok
EAN:
9788202721732
Publisher:
Cappelen Damm
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788202721732
Læremiddel:
0
Forfatter:
Siv Kristin Olsen

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .