Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Worker 125cc, ATV

(0)
Skriv en anmeldelse
Worker 125cc, ATV
Worker 125cc, ATV
Worker 125cc, ATV
Worker 125cc, ATV
Worker 125cc, ATV
Worker 125cc, ATV
14995 kr
Frakt fra 995 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    2-10 Arbeidsdager
    Frakt fra 995 kr
  • Selges og sendes av Zidcore AB

Overvåk produktets pris

Rimelig ATV for både nytte og glede

ATV X-Pro Worker 125cc er en av våre større firhjulinger i serien og er godt egnet for både ren fornøyelseskjøring og for enklere arbeid på f.eks. gården eller i skogen. ATV X-Pro Worker 125cc er stor nok for voksne, men passer også for litt eldre barn og unge. En perfekt firehjuling for hele familien der bruksområdene bare er begrenset av fantasien.

Motor og girkasse

Motoren i ATV X-Pro Worker 125cc er en ekte kvalitetsmotor fra den velkjente Loncin, som lenge har vært ansett som en av de mest pålitelige motorprodusentene i Asia. Girkassen er halvautomatisk, også kalt halvautomatisk. Dette betyr at du kan bytte uten å bruke noen utgivelse. Tre gir forover og bakover gir stor valgfrihet og total kontroll over kjøring. Girspaken er lett tilgjengelig på venstre side av firhjulingen, og du trenger bare å frigjøre gassen for å skifte gir.

Ramme og chassis

Rammen til ATV X-Pro Worker 125cc er konstruert av sterkt sortlakkert rundt stål og er selvsagt fullsveiset i alle skjøter. Ekstra armeringsplater på utsatte steder øker ytterligere stabiliteten i strukturen. Ekte lastegitter foran og bak er noe mange av kundene våre har satt pris på litt ekstra, ettersom du enkelt kan ta med deg alt du måtte trenge på turen.

Hjul, bremser og fjæring

De justerbare støtdempere foran og bak er velprøvde med god returdemping og justerbar fjærspenning. Dobbel trommelbrems foran og kraftige hydrauliske skivebremser bak betyr at firhjulingen alltid stopper når du vil at den skal stoppe, og de grovmønstrede 8-tommers dekkene bidrar til maksimalt grep under både akselerasjon og retardasjon.

Annet

Ikke glem å kjøpe for olje! ATV-en leveres med en transportolje som må skiftes etter en kort innkjøring. La motoren gå på tomgang slik at oljen kan arbeide rundt motoren. La deretter motoren avkjøles og bytt olje til ny. VIKTIG at oljen er beregnet for våtkobling (motorsykkelolje).

Det tar litt under 1 liter når du bytter olje. Den nøyaktige mengden olje finner du i den medfølgende håndboken.

ATV X-Pro Worker 125cc har selvfølgelig belysning både foran og bak og er også utstyrt med et lettlest hastighetsmåler. Dødmannsgrep og justerbar gass betyr at sikkerhet også er på topp. En perfekt underholdningsmaskin å plaske rundt i grusgropen med, men også en ekte arbeidshest som er utmerket for spennende ekspedisjoner i skogen og på bakken. Ekte lastegaller foran og bak lar deg enkelt ta alt du trenger på campingtur eller jakt- og fisketur.

Dokument

Manual 

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerte varer må være ubrukte og ligge i originalemballasjen. Ellers i samsvar med angrerettloven vil avskrivninger belastes. Er produktet installert/dyrket er en prisreduksjon på 20% med nedbetaling. Åpent kjøå gjelder ikke på reservedeler og spesialbestillte varer. Lagerleie starer fra og med 7. dagen for ikke hentede varer samt at ved ikke opphentet gods debiteres 195 kr + leveransefrakten

Øvrige vilkår

Du har full bytte- eller returrett innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Vil du angre kjøpet, bes du kontakte oss via e-postadressen info@training365.no. Les mer om >>Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27 Du som kunde står fritt til å velge returmetoden, men husk at du er ansvarlig for returkostnaden. Reservedeler returneres ikke. Returfrakt • Tredemøller 900 NOK • Crosstrainer 900 NOK • Spinningsykkel 900 NOK • Trimsykkel 900 NOK • Romaskin 900 NOK • Skistakemaskin 900 NOK • Trainer 500 NOK • Multigym 900 NOK • Styrkemaskin 900 NOK • Crossfit rig 900 NOK • Power rack 900 NOK • Plattformer 900 NOK • Stenger & Vektskiver 500 NOK • Stativ & benker 500 NOK • Andre produkter 500 NOK

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.