Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

WALKING PAD
WALKING PAD
WALKING PAD
WALKING PAD
WALKING PAD
WALKING PAD
WALKING PAD
WALKING PAD
WALKING PAD
WALKING PAD
WALKING PAD
WALKING PAD
WALKING PAD
WALKING PAD

1 / 14

WALKING PAD

7457 kr

-10%

Rek pris. 8265 kr
Toorx nye sesongnyhet 2020 er den ultrakompakte WalkingPad. Den moderne, eksklusive og slanke designen går hånd i hånd med høyteknologiske løsninger - som det patenterte "dobbeltfold" -systemet. WalkingPad er lett å lagre med en tykkelse på bare 12,9
Les mer

Toorx nye sesongnyhet 2020 er den ultrakompakte WalkingPad. Den moderne, eksklusive og slanke designen går hånd i hånd med høyteknologiske løsninger - som det patenterte "dobbeltfold" -systemet. WalkingPad er lett å lagre med en tykkelse på bare 12,9 cm. Dette gjør den både plassbesparende og veldig enkel å hente fram når du vil trene.

WalkingPad er tilgjengelig i tre forskjellige nyanser og brukes med IML (In Mold Labeling), en teknologi som gir en fantastisk metallfinish som passer godt sammen med den sandblåste og mattbehandlede overflaten.

  • Fjernkontroll med ø 38mm LCD-skjerm
  • Sekundær datavisning: smarttelefon / nettbrett kompatibel med WalkingPad-appen
  • Fjernkontroll med start / stopp, hastighet og valg av treningsmodus
  • Modus: M manuelt modus - du kan bruke WalkingPad med fjernkontrollen. En automatisk modus - med "adaptiv hastighetskontroll" -system. WalkingPad justerer raskt akselerasjon og hastighet ved å føle hvordan føttene er plassert.
  • Bluetoooth
  • WalkingPad-appen er inkludert. Som lar deg holde styr på dataene dine, angi preferanser og kontrollere WalkingPad. Kompatibel med iOS- og Android-systemer.

Husk at maskinen aldri står helt stille under bruk, noe som betyr at gulvet kan bli skadet selv om treningsapparatet har "føtter". Mange svetter og søler vann under treningsøktene, noe som kan skade gulvet hvis det er følsomt for fuktighet. Treningsmaskinen kan være følsom for statisk elektrisitet, noe en underlagsmatte beskytter godt i mot.

Vi hos Treningsmaskiner.comanbefaler derfor alle våre kunder å ha en eller annen form for gulvbeskyttelse under maskinen.

NEDLASTBARE FILER

Toorx WALKING PAD produktark

Upptäck mer inom Sport
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .