Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hammer Shin guards FIGHT
Hammer Shin guards FIGHT
Hammer Shin guards FIGHT
Hammer Shin guards FIGHT
Hammer Shin guards FIGHT

1 / 5

Hammer Shin guards FIGHT

535 kr

-18%

Rek pris. 655 kr
HAMMER Skinneben beskyttelse "Fight" med komprimert og formsydd skumstopping, garanterer en optimal beskyttelse. Selv ved de tøffeste sparkene sørger beinbeskytteren "Fight" fra HAMMER for en maksimal beskyttelse. "Fight" festes over hælen med to b
Les mer

HAMMER Skinneben beskyttelse "Fight" med komprimert og formsydd skumstopping, garanterer en optimal beskyttelse. Selv ved de tøffeste sparkene sørger beinbeskytteren "Fight" fra HAMMER for en maksimal beskyttelse. "Fight" festes over hælen med to bånd med borrelås og strammes ytterligere med enda et bånd. Dette garanterer en optimal treningsstilling. En annen stropp holder foten på plass. Det indre materialet i beinbeskytteren "Fight" fra HAMMER er spesielt utformet for absorbering av fuktighet og komfort ved lengre tids bruk.

HAMMER Skinneben beskyttelse "Fight" fås i 2 størrelser og garanterer optimal beskyttelse og passer for personer i alle størrelser.

Størrelse M: opptil høyde 170 cm
Størrelse L: fra høyde 170 cm

Upptäck mer inom Sport
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .