Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hammer Boxing Head Guard Protect
Hammer Boxing Head Guard Protect

1 / 2

Hammer Boxing Head Guard Protect

1225 kr

-5%

Rek pris. 1285 kr
Hodebeskyttelsen Protect er laget med lær av høy kvalitet og foret med grå kunstlær. Protect er den optimale hodebeskyttelsen til både trening og konkurranse. Visiret er laget av høykvalitets polykarbonat. Dette er meget høy kvalitet og brukes på e
Les mer

Hodebeskyttelsen Protect er laget med lær av høy kvalitet og foret med grå kunstlær. Protect er den optimale hodebeskyttelsen til både trening og konkurranse. Visiret er laget av høykvalitets polykarbonat. Dette er meget høy kvalitet og brukes på ekstreme områder som for eksempel industrien der det legges særlig stor vekt på mekanisk beskyttelse. Det kjennetegnes ved høy styrke, slagfasthet, stivhet og hardhet. Synsfeltet begrenses heller ikke sammenlignet med metallvisir.

Med borrelås på baksiden av hodet kan hodebeskyttelsen Protect fra HAMMER BOXING raskt tas av og på, og kompletteres individuelt med boksehansker. HAMMER BOXING hodebeskyttelse Protect garanterer den høyeste kvalitet og gir en perfekt passform i enhver treningsituasjon.

Str. S: 50 cm
Str. M: 54-55 cm
Str. L: 56-58 cm

Upptäck mer inom Sport
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .