Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

FLY RX

(0)
Skriv en anmeldelse
FLY RX
FLY RX
FLY RX
FLY RX
18995 kr
Frakt fra 100 kr
  • Forventet leveringstid:
    2-10 Arbeidsdager
    Frakt fra 100 kr
  • Selges og sendes av Zidcore AB

Overvåk produktets pris

Med FINNLO elliptisk treningsmaskin FLY RX får du et treningsverktøy som kombinerer moderne teknologi med elegant design og høyeste komfort. Det imponerer også med berøringsskjermkonsollen og omfattende multimediaunderholdning som sladrer om den høye kvaliteten. Disse funksjonene gjør FLY RX perfekt for trening innenfor hjemmets fire vegger.

Myk start med 30 watt eller utfordre med 400 watt. Med FLY RX kan du tilpasse treningen individuelt til treningsnivået. Spesielt eldre mennesker eller de som har fått en skade, har godt av å kunne trene med lite watt som gir lav motstand og redusert belastning. Her passer 30 watt perfekt! Motstanden kan også skrues opp til 400 watt, for de som trener mye og vil ta deg ut ordentlig.

Med utvinningsprogrammet kan du se dine individuelle treningspunkter etter hver treningsøkt. Alt du trenger å gjøre er å måle pulsen etter treningen, og snart får du en score mellom 1 og 6. Den perfekte utfordringen å holde rede på og forbedre kapasiteten.

Hjertet til FLY RX er berøringsskjermkonsollen med 21 treningsprogrammer Velg din avstand fra 12 ryggprofiler og kom deg bort! Selvfølgelig kan du også lage dine egne strekk for å få enda mer variasjon i treningen. Takket være en berøringsskjerm velger du applikasjoner raskt og enkelt. Fire brukere kan lagre dataene sine på datamaskinen, slik at du ikke trenger å legge inn informasjonen din som alder, vekt osv. Om og om igjen.

Multimedia underholdning i verdensklasse med Youtube, Spotify, Instagram, Facebook osv. Ypperlig underholdning med datamaskinen din i FLY RX! Datamaskinen kan kobles trådløst til internett, slik at du enkelt kan surfe under trening.

Men det absolutte høydepunktet er de forhåndsinstallerte appene: Youtube, Netflix, Spotify, Chrome, iRoute og Kinomap. Vil du sjekke ut de siste klippene på Youtube mens du trener? Ser du en bra film på Netflix? Se de siste innleggene på Facebook? Med FLY RX er det ikke noe problem - og treningen blir en ren glede!

Du kan også bruke Kinomap-treningsappen, som gir deg sjansen til å oppleve fantastiske "livestrekninger" over hele verden. Ta en runde i skogen eller langs sjøen! Appen svarer ved å øke motstanden hvis den er oppover og redusere den nedover - akkurat som i naturen!

Styret kan holdes på flere forskjellige måter for en rekke trening. Spesielt under lengre treningsøkter er det godt å kunne endre stillingene til armene fra tid til annen.

De komfortable supermyk fotplatene passer ekstra godt til lengre treningsøkter. Polstringen tilpasser seg perfekt og gir maksimal komfort under trening.

FLY RX gir deg de perfekte forholdene for en kontrollert og helseorientert kondisjonstrening. Pulsmåling kan være enten via et håndtak eller en brystrem (valgfritt).

De fire hjertefrekvensprogrammene kompletterer det helseorienterte aspektet av den elliptiske treningsmaskinen. Med en justerbar øvre hjertefrekvensgrense kan du alltid trene trygt. Et høresignal høres når du har nådd den øvre hjertefrekvensgrensen og motstanden justeres automatisk. Det kan ikke være enklere!

Plassbesparende design som passer i mindre rom.

Utformingen av FINNLO elliptiske treningsmaskin FLX RX er unik, nyskapende og topp moderne. Designet med to frie plater som løper fritt gir FLY RX en ekstra sjenerøs trinnlengde, samtidig som den tar liten plass. Perfekt til trening hjemme! Med sine sportslige dimensjoner har denne premium treningsmaskinen en dynamisk design og høy kvalitet.

Den justerbare trinnlengden til FLY RX er en annen funksjon som hører hjemme i premiumklassen. Spesielt i en husholdning med flere personer er det praktisk med justerbar trinnlengde, slik at personer med forskjellig kroppslengde raskt kan stille inn riktig trinnlengde.

En annen fordel med trinnlengdeinnstillingen er simulering av forskjellige løpestiler. En kort trinnlengde gir en bevegelse som den som en stepper, der fokus hovedsakelig er å trene setemuskulaturen. En lengre trinnlengde simulerer bevegelsen av hurtigløping og jogging i naturen. Intensiv trening med høyt kaloriforbruk, som samtidig er skånsom mot leddene!

De lette og dynamiske løpsbevegelsene gjør det også ekstra morsomt å trene.

Trinnlengden til FLY RX kan stilles i to stillinger mellom 45 og 55 cm.

Ekstra premiumfunksjoner. Transporthjul for enkel bevegelse FLY RX har to transporthjul slik at maskinen kan beveges raskt og enkelt. Det er enkelt å trene i stuen og deretter sette opp maskinen i bod. De justerbare føttene gir stabilitet på ujevn grunn.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerte varer må være ubrukte og ligge i originalemballasjen. Ellers i samsvar med angrerettloven vil avskrivninger belastes. Er produktet installert/dyrket er en prisreduksjon på 20% med nedbetaling. Åpent kjøå gjelder ikke på reservedeler og spesialbestillte varer. Lagerleie starer fra og med 7. dagen for ikke hentede varer samt at ved ikke opphentet gods debiteres 195 kr + leveransefrakten

Øvrige vilkår

Du har full bytte- eller returrett innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Vil du angre kjøpet, bes du kontakte oss via e-postadressen info@training365.no. Les mer om >>Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27 Du som kunde står fritt til å velge returmetoden, men husk at du er ansvarlig for returkostnaden. Reservedeler returneres ikke. Returfrakt • Tredemøller 900 NOK • Crosstrainer 900 NOK • Spinningsykkel 900 NOK • Trimsykkel 900 NOK • Romaskin 900 NOK • Skistakemaskin 900 NOK • Trainer 500 NOK • Multigym 900 NOK • Styrkemaskin 900 NOK • Crossfit rig 900 NOK • Power rack 900 NOK • Plattformer 900 NOK • Stenger & Vektskiver 500 NOK • Stativ & benker 500 NOK • Andre produkter 500 NOK

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.