Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

FINNLO Performance

(0)
Skriv en anmeldelse
FINNLO Performance
FINNLO Performance
FINNLO Performance
20495 kr
Frakt fra 100 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid Hurtig leveranse
  2-10 Arbeidsdager
  Frakt fra 100 kr
 • Selges og sendes av Zidcore AB

Overvåk produktets pris

FINNLO av HAMMER Performance tredemølle

En smart allround tredemølle som blir din egen personlige trener takket være en interaktiv treningsmetode. Med en omfattende multimedia-pakke og en sentral Android touch-konsoll er du koblet til treningsverdenen i hele treningen og etterlater varige inntrykk. Den ekstra store løpeoverflaten øker sikkerheten, og med en berøringskontroll kan du justere intensiteten på treningen med et trykk på en knapp.

En tredemølle med maksimal ytelse - designet for å få frem det beste i deg ...

Tren SMART med treningscomputeren "Social Workout"

FINNLO Performance er et strålende eksempel på en ny generasjon tredemøller og tilbyr noe for enhver smak, uavhengig av treningsnivå, med deres innovative og brukervennlige Android TFT Touch treningscomputer. Gjør treningen til en livsstil og legg deg inn i forbikjøringsfilen. Du holder alltid oversikt over treningsdataene dine takket være det store 10,1-tommers displayet.

Koblet til verden: Likes og feeds under treningen

Del treningsbilder og videoer direkte med vennene dine og bekjente for å få motiverende likes rett på tredemølle under treningen. Ta løpeytelsen din til et nytt nivå med de store sosiale mediesidene som Facebook, Instagram, Twitter og YouTube. Presentere treningen din for samfunnet ditt, og del det med familie og venner.

Gjennom nettleseren kan du allerede få praktiske løpstips, bestille nye joggesko eller lete etter oppskrifter på en nyttig smoothie eller mat som er god etter trening.

Effektiv trening med egen musikk, Netflix og Spotify

Smartkonsollen har også en USB-lader for din egen smarte enhet, i tillegg til et integrert lydanlegg for en motivasjonsøkt for favorittmusikken din som kan spilles direkte i stereohøyttalere via Spotify eller lydkontakten.

Grenseløs tilkobling med Bluetooth og wifi

Et Bluetooth-grensesnitt for tilkobling av en smart enhet som smarttelefon eller nettbrett og wifi-grensesnitt gir deg enestående muligheter og hele spekteret av moderne tilkobling. Du kan plassere nettbrettet eller smarttelefonen i den integrerte holderen.

Appstøtte for mer personlig trening

Appkompatibiliteten til FINNLO Performance tredemølle gir deg et mye nødvendig løft som øker løpertilfredsheten og hjelper deg å nå dine mål.

En morgenvandring på gata gjennom Paris eller en fantastisk løpetur på Grand Canyon. Med riktig app er hele verden for dine føtter.

Den enkleste og mest moderne måten å bruke tredemølle på

Takket være en sentral kontroll navigerer du enkelt, praktisk og intuitivt gjennom menyen i moderne og oversiktlig layout med paneler. Det sentrale og minimale driftskonseptet forbedrer brukerkomforten med noen få berøringsknapper og en trykk- og svingbrille.

Utviklet for å avlaste leddene

FINNLO Performance har en 3,1 mm tykk flerlags ortopedisk løpematte som føles naturlig og lar deg lande mykt i kombinasjon med et 8-punkts dempingssystem. Hele bevegelsesapparatet er positivt påvirket, løpsdynamikken din forbedres og fot-, kne- og hofteledd og ryggraden er lettet.

Løp som skyer - en himmelsk opplevelse!

Tredemølle "ytelse" elsker din løpestil

Velg din personlige løpsopplevelse og hold ditt eget tempo! Enten du er en langløper og elsker maraton, en vinnerskalle som vil oppnå raske resultater eller om du trener for å føle deg bra eller rehabilitert, er FINNLO Performance en flerspråklig som fikser det meste.

Løping, jogging, turgåing - en fleksibel treningspartner for alle.

Grenseløs ytelse for alle krav

Med en effektiv, stille og perfekt innstilt 3,5 hk motor med en toppkapasitet på 9 hk, har FINNLO Performance et stort hastighetsområde fra 0,8 km til 22 km / t. FINNLO Performance tredemølle er derfor like bra for elitesport som rehabiliteringstrening. Løpetempoet kan justeres i trinn på 0,1 km / t, noe som gir alle forutsetninger for en sunn løpeøvelse.

Juster intensiteten i 8 trinn med ett klikk

Løpetreningen din får et løft med den avanserte teknologien til FINNLO Performance. Med de myke direkteoppringingsknappene, kan du endre hastighet og helling med bare et trykk på. De raske skiftene gir en variert treningsøkt med ulik intensitet for å simulere løping i naturen.

Med hurtigvalgsknappene kan du stille hellingen elektronisk i 15 forskjellige bakker (maks. 15%) for å forberede deg optimalt til løpet i kupert terreng.

En XXL løpeoverflate som møter alle utfordringer

Tredemølle tåler store belastninger og har en sjenerøs løpeoverflate på 1 520 x 520 mm. Med en maksimal brukervekt på 160 kg får selv store voksne en helt naturlig, komfortabel og autentisk løpsopplevelse. Bredden er 520 mm og de stabile og solide sideflatene gir gode forhold for sikker og stabil løpstrening.

Opplev allsidighet på sitt beste. Meter etter meter.

Prestasjons tredemølle fra FINNLO lever opp til navnet sitt og gir deg og tre brukere til en optimal tilpasset løpstrening. Tren med hjertefrekvenskontroll, måle hjertefrekvens nøyaktig og konstant med et hjertefrekvensbånd eller trening i henhold til spesifisert avstand, kaloriforbruk og / eller treningstid.

Det beste av alt: etter hver trening vises automatisk et detaljert sammendrag av gjennomsnittshastighet, varighet og gjennomsnittlig helling.

Stort utvalg av programmer for 4 brukere

Med 10 svært effektive og forhåndsprogrammerte treningsøkter som du enkelt kan tilpasse via berøringsskjermen, kan du designe treningen din individuelt og tilpasse den helt etter dine egne behov.

Programområdet på FINNLO Performance inkluderer alle typer trening:

 • Lett løping
 • Tempelåpning i terskelhastighet
 • Avstand løping med økende lastlengde T
 • empo trening og intervalltrening som forberedelse til konkurranse og maraton
 • Tilbake trening

Føl tidenes puls

Du får de beste resultatene for kondisjonstrening med hjertefrekvensstyrt trening basert på din maksimale hjertefrekvens. De to forhåndsinnstilte øvre hjertefrekvensgrensene hjelper nybegynnere å styrke det kardiovaskulære systemet og få fettforbrenningen i gang med 60% av den maksimale hjertefrekvensen. Erfarne idrettsutøvere kan forbedre sin utholdenhet og kondisjon på 80%.

En tredje, individuell øvre hjertefrekvensgrense kan lagres for spesifikke treningsmål og gir deg rom til å nå dine mål raskere.

Bare brett opp og rull på plass

Takket være den praktiske brettefunksjonen og transporthjulene, kan du enkelt sette opp Performance-tredemølle - og stuve bort like enkelt hvis det er nødvendig.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerte varer må være ubrukte og ligge i originalemballasjen. Ellers i samsvar med angrerettloven vil avskrivninger belastes. Er produktet installert/dyrket er en prisreduksjon på 20% med nedbetaling. Åpent kjøå gjelder ikke på reservedeler og spesialbestillte varer. Lagerleie starer fra og med 7. dagen for ikke hentede varer samt at ved ikke opphentet gods debiteres 195 kr + leveransefrakten

Øvrige vilkår

Du har full bytte- eller returrett innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Vil du angre kjøpet, bes du kontakte oss via e-postadressen info@training365.no. Les mer om >>Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27 Du som kunde står fritt til å velge returmetoden, men husk at du er ansvarlig for returkostnaden. Reservedeler returneres ikke. Returfrakt • Tredemøller 900 NOK • Crosstrainer 900 NOK • Spinningsykkel 900 NOK • Trimsykkel 900 NOK • Romaskin 900 NOK • Skistakemaskin 900 NOK • Trainer 500 NOK • Multigym 900 NOK • Styrkemaskin 900 NOK • Crossfit rig 900 NOK • Power rack 900 NOK • Plattformer 900 NOK • Stenger & Vektskiver 500 NOK • Stativ & benker 500 NOK • Andre produkter 500 NOK

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.