Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Defy Advanced 2

Til kassen

Se også

Defy Advanced 2

(0)
Skriv en anmeldelse
Defy Advanced 2
Defy Advanced 2
Defy Advanced 2
Defy Advanced 2
Defy Advanced 2
26000 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-10 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Zidcore AB

Håndlaget med avansert komposittmateriale, er Defy Advanced konstruert med rørformer som er optimalisert for å absorbere støt og vibrasjoner på veien. Selv med sin jevne kjørekvalitet gir den likevel en lett, stiv og livlig følelse når du klatrer, akselererer og svinger. Den er laget med en bestemt karbonstruktur for å gi den en effektiv, høy ytelse kjørekvalitet som hjelper deg med å presse nye grenser for utholdenhet.

D-Fuse setepinne og styresystem hjelper også til å redusere vibrasjoner på veien, noe som gir en jevn og kompatibel følelse på veien. Et slangeløst Giant WheelSystem og dekk øker hastigheten og effektiviteten med redusert risiko for punkteringer. For ekstra kontroll er sykkelen utstyrt med integrerte skivebremser med flatmonterte skivebremseklaffer og 12 mm gjennom aksler.

Nedladdningsbar PDF

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.