Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Wonder Core Massasjerulle grå og oransje WOC061

Til kassen

Se også

Wonder Core Massasjerulle grå og oransje WOC061

(0)
Skriv en anmeldelse
Wonder Core Massasjerulle grå og oransje WOC061
Wonder Core Massasjerulle grå og oransje WOC061
476 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Ved å rulle over smertepunktene med den håndholdte massasjerullen fra Wonder Core forbedrer du blodsirkulasjonen så knutene løsner. Massasjerullen er enkel å håndtere på grunn av sin praktiske størrelse og lave vekt, og siden den er laget av gummi er den veldig slitesterk og solid. I tillegg kan massasjerullen fokusere på bestemte muskler. Ved å massere smerte- eller skadepunkter på kroppen din med denne håndholdte rullen vil du komme deg raskere, slik at du raskt kan gjenoppta treningsrutinen.
  • Farger: grå og oransje
  • Materiale: gummi
  • Mål: 6 x 46 cm (Diameter x L)
  • Dypere massasje
  • Fokus på bestemte muskler
  • SKU:422614
  • EAN:8719128645117

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.