Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Wonder Core Manual Hex 8 kg WOC010

Til kassen

Se også

Wonder Core Manual Hex 8 kg WOC010

(0)
Skriv en anmeldelse
Wonder Core Manual Hex 8 kg WOC010
Wonder Core Manual Hex 8 kg WOC010
679 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Du kan bruke manualen Hex fra Wonder Core for et stort utvalg av øvelser som arm-curl, kick back og markløft. Manualen har et sekskantet design slik at den ikke ruller bort, og er veldig lett å stable. Som andre idrettsutøvere trener med forskjellige vekter, er manualen Hex fra Wonder Core også tilgjengelig i 4 kg, 5 kg, 6 kg og 7 kg.
  • Farge: svart
  • Materiale: stål og vinyl
  • Mål: 26 x 11 x 9 cm (L x B x H)
  • Sekskantet form
  • SKU:422608
  • EAN:8719128644646

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.