Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

vidaXL Yogarulle skum 15x90 cm EPE blå

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
vidaXL Yogarulle skum 15x90 cm EPE blå
vidaXL Yogarulle skum 15x90 cm EPE blå
vidaXL Yogarulle skum 15x90 cm EPE blå
vidaXL Yogarulle skum 15x90 cm EPE blå
529 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Yoga og pilates vil definitivt være en bedre treningsøkt med ekstra støtte fra vår flerfunksjonelle skumrulle! Denne skumrullen er perfekt for å løsne tette/stive muskler, øke fleksibiliteten, forbedre holdningen og kjernestabiliteten, samt redusere ryggsmerter. Yogarullen er laget av mykt og slitesterkt EPE-skum og garanterer en jevn fordeling av kraft på rygg, skuldre eller nakke. Yoga-skumrullen er lett og kompakt, og er praktisk å bruke hjemme, ta med deg til treningsstudioet eller til og med på jobb. Bli kvitt muskelsmerter under trening og tretthet etter en lang arbeidsdag med denne skumrullen for yoga!
 • Farge: blå
 • Materiale: EPE-skum (utvidet polyetylenskum)
 • Mål: 15 x 90 cm (Diameter x L)
 • SKU:91995
 • EAN:8719883685410

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.