Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

vidaXL Manualer 2 stk 8 kg støpejern grønn

Til kassen

Se også

vidaXL Manualer 2 stk 8 kg støpejern grønn

(0)
Skriv en anmeldelse
vidaXL Manualer 2 stk 8 kg støpejern grønn
vidaXL Manualer 2 stk 8 kg støpejern grønn
vidaXL Manualer 2 stk 8 kg støpejern grønn
vidaXL Manualer 2 stk 8 kg støpejern grønn
vidaXL Manualer 2 stk 8 kg støpejern grønn
679 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Ta med treningsstudioet hjem for praktiske treningsøkter med manualsettet vårt! Det er perfekt for både treningsstudio og hjemmebruk, og vil helt sikkert være en ideell følgesvenn for å styrke håndledd, armer, skuldre og rygg. Manualsettet er laget av støpejern med et vinylbelegg for holdbarhet og enkel rengjøring. De ergonomisk designede håndtakene gir maksimalt grep, så manualene ligger godt i hendene. Vinkelplatene forhindrer at manualene ruller bort, noe som sikrer en deilig trening. I tillegg er manualsettet plassbesparende og enkelt å ta med takket være det kompakte designet.
  • Farge: grønn
  • Materialer: støpejern med et vinylbelegg
  • Vekt (hver): 4 kg
  • Leveransen inkluderer 2 manualer
  • SKU:91968
  • EAN:8719883688008

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.