Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Vattert skidress med avtagbar hette

Vattert skidress med avtagbar hette
Vattert skidress med avtagbar hette
Vattert skidress med avtagbar hette
899 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    3-6 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Ellos

Overvåk produktets pris

Herlig vattert skidress med vind- og vannavvisende ytterstoff, WP 5000 etter tre vasker. Avtagbar hette med skjerm og innfelt strikk i forkanten. Hetten er regulerbar med borrelås på kronen for beste passform. Myk, børstet polyester på innsiden av krage og hals. Dressen lukkes med glidelås som har beskyttelse ved halsen og vindstolpe over glidelåsen med borrelåslukking. En trykknapp øverst. Regulerbar vidde i ermekantene med borrelås. Skjult trikot i ermekantene. Regulerbar midjevidde med innvendig knappestrikk. To lommer nederst med lommeklaff og trykknapper. En brystlomme og en lomme på venstre erme, begge med vanntette glidelåser. Snølås i benkantene. Regulerbar vidde i benkantene med borrelåsspensler. Refleksdetaljer rundt og på hetten.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må gjenaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

• Ytterstoff: 100% Polyamid

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Hva koster returen? 49kr for normal pakke sendt med returetikett «Return Drop Off», og 49 + 195 kr for varer med høyere vekt og volum enn normal pakke.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .