Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Titan Löpband ST690 II
Titan Löpband ST690 II
Titan Löpband ST690 II
Titan Löpband ST690 II
Titan Löpband ST690 II
Titan Löpband ST690 II

1 / 6

Titan Löpband ST690 II

9995 kr

-33%

Rek pris. 14999 kr
Titanium tredemølle ST690 er en stabil og robust tredemølle med virkelig god støtdemping! DC-motoren med 3,5 hk genererer en toppfart på 20 km / t. ST690II har 20 stigningsnivåer, som optimaliserer mulighetene for intervalløping og enda hardere tre
Les mer

Titanium tredemølle ST690 er en stabil og robust tredemølle med virkelig god støtdemping!

DC-motoren med 3,5 hk genererer en toppfart på 20 km / t. ST690II har 20 stigningsnivåer, som optimaliserer mulighetene for intervalløping og enda hardere trening. Tredemølle har en stor og bred tredemølle på 52 x 140 cm.

Den robuste stålrammen gir god stabilitet selv ved høye hastigheter og bratte stigninger. På håndtakene kan du raskt og enkelt endre hastighet og stigning for optimal løping.

Løpebåndet kan legges sammen, noe som reduserer behovet for lagringsplass og kan også enkelt flyttes ved hjelp av transporthjulene.

LCD-skjermen viser alle viktige funksjoner som tid, avstand, hastighet, kalorier og hjertefrekvens. Pulsen kan måles med håndpulsmottakerne på håndtaket.

Uansett hvilken type tredemølle du leter etter, oppfyller Titan tredemølle ST690 II dine ønsker - og det med følelsen av å løpe på en profesjonell tredemølle i hjemmemiljø!

  • LCD-skjerm
  • Håndpulsmåler
  • Transporthjul
  • Dimensjoner: 192 x 89 x 145 cm
  • Holder til Ipads / tablets

Vedlikehold

Smøremidler anbefales for økt levetid og for at garantien skal gjelde for tredemøllen.

NEDLASTBARE FILER

Titan tredemølle ST690 II manual (SV)
Titan tredemølle ST690 II manual (DK)
Titan tredemølle ST690 II manual (NO)
Titan tredemølle ST690 II manual (UK)
Titan tredemølle ST690 II manual (DE)
Titan tredemølle ST690 II manual (FI)

Husk at maskinen aldri står helt stille under bruk, noe som betyr at gulvet kan bli skadet selv om treningsapparatet har "føtter". Mange svetter og søler vann under treningsøktene, noe som kan skade gulvet hvis det er følsomt for fuktighet. Treningsmaskinen kan være følsom for statisk elektrisitet, noe en underlagsmatte beskytter godt i mot.

Vi hos Treningsmaskiner.comanbefaler derfor alle våre kunder å ha en eller annen form for gulvbeskyttelse under maskinen.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .