Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

TITAN LIFE Tredemøller ATHLETE T63

Til kassen

Se også

TITAN LIFE Tredemøller ATHLETE T63

(0)
Skriv en anmeldelse
-17%
TITAN LIFE Tredemøller ATHLETE T63
TITAN LIFE Tredemøller ATHLETE T63
TITAN LIFE Tredemøller ATHLETE T63
12495 kr
Anbefalt pris: 14995 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-10 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Zidcore AB

TITAN LIFE T63 tredemølle har 25 forhåndsinnstilte treningsprogrammer som passer alle brukere. Skjermen er tydelig og treningsdata vises enkelt og tydelig.

Med innebygd Bluetooth kan du koble til treningsappen vår, Fitshow. Treningsdata kan vises på nettbrett / smarttelefon og selvfølgelig vises i sanntid og kan lagres i appen. Treningshistorikk kan utvikles og videre bearbeides i henhold til optimalisering av treningen. Hastigheten er fra 1-21 km / t og kan derfor utfordre de fleste sterke løpere med intervalltrening, der ekstra motstand kan gis med opptil 22 nivåøkninger. De 22 stigningsintervallene og den høye maksimale hastigheten gir muligheter for å trene løpet variert og trene forskjellige muskelgrupper. T63 kan brettes og tar derfor ikke mye plass. Det er montert et "soft close" -system som gjør det enklere og tryggere å vri tredemøllen opp og ned.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.