Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

TITAN LIFE Treadmill T80 Pro
TITAN LIFE Treadmill T80 Pro
TITAN LIFE Treadmill T80 Pro
TITAN LIFE Treadmill T80 Pro
TITAN LIFE Treadmill T80 Pro

1 / 5

TITAN LIFE Treadmill T80 Pro

(1 anmeldelse)
19000 kr

-5%

Rek pris. 20000 kr
TITAN LIFE T80 Pro er en tredemølle med en veldig sjenerøs løpeflate på 54 cm. Dette gir deg en komfort som minner om tredemøllene du har i treningsstudioet. Til tross for at tredemøllen er sammenleggbar, føles den veldig stabil takket være sin egenv
Les mer

TITAN LIFE T80 Pro er en tredemølle med en veldig sjenerøs løpeflate på 54 cm. Dette gir deg en komfort som minner om tredemøllene du har i treningsstudioet. Til tross for at tredemøllen er sammenleggbar, føles den veldig stabil takket være sin egenvekt på hele 95 kg.

TITAN LIFE T80 Pro er utviklet for løpere som krever mye av tredemøllen sin. Tredemøllen er utstyrt med en 4 hk motor som gir en toppfart på 22 km / t. Med sine 20 stigningsnivåer, vil tredemøllen virkelig dekke den mest krevende løperen. LED

  • Displayet viser hastighet, stigning, tid, distanse, kalorier, hjertefrekvens og kroppsfett
  • Maksimal brukervekt 160 kg
  • Bluetooth
  • Støtter ZWIFT

Dokument

Manual

Manual (NO)

Manual

Manual

Husk at maskinen aldri står helt stille under bruk, noe som betyr at gulvet kan bli skadet selv om treningsapparatet har "føtter". Mange svetter og søler vann under treningsøktene, noe som kan skade gulvet hvis det er følsomt for fuktighet. Treningsmaskinen kan være følsom for statisk elektrisitet, som en underlagsmatte beskytter godt mot.

Vi hos Treningsmaskiner.comanbefaler derfor alle våre kunder å ha en eller annen form for gulvbeskyttelse under maskinen.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .