Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Sissel Pilatesrulle Pro Soft 90 cm blå SIS-310.014

Fri frakt
Sissel Pilatesrulle Pro Soft 90 cm blå SIS-310.014
Sissel Pilatesrulle Pro Soft 90 cm blå SIS-310.014
943 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  5-8 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Pilatesrullen Pro Soft fra Sissel er laget av en myk blanding av materialer som umiddelbart reagerer på belastning. Dette gjør rullen mer komfortabel og stabil mens du hviler på den. Den passer til nybegynnende og avanserte pilatesøvelser og er ideell til profesjonelle treningstimer i studio eller på treningssenter. Den vil utvide dine treningsmuligheter innen pilates betydelig, og kan også brukes til massasje for avslapning etter anstrengelser. Rullen har en diameter på 15 cm og en lengde på 90 cm.
 • Farge: marmorblå
 • Materiale: EVA
 • Mål: 15 x 90 cm (Diameter x L)
 • Tilføyer en rekke treningsalternativer til pilatesøvelsene dine
 • Passer til enkle og avanserte pilatesøvelser
 • Inkluderer en øvelsesplakat
 • SKU:419193
 • EAN:4250694702124

Vis flere anmeldelser (-4)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .