Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Seated Preacher Curl IT7002, Impulse

Seated Preacher Curl IT7002, Impulse
Seated Preacher Curl IT7002, Impulse
6259 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    2-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av SportGymButiken.se

Overvåk produktets pris

En scottcurl-benk fra Impulse for den kommersielle sfæren for effektiv trening av biceps og tricepmuskler.

Seated Preacher Curl IT7002 er designet med fokus på å være så enkel å bruke og ha høy funksjonalitet som muligt for en slik treningsapparat og er et populært produkt i treningsstudioer og andre kommersielle foretak over hele verden.

Å være enkel å bruke betyr at alle de forskjellige besøkende i treningsstudioet kan bruke det, uansett om de er nybegynnere eller mer avanserte i treningen. Dette betyr selvsagt at det ikke bare passer til det vanlige treningsstudioet, men også på treningsstudioet på arbeidsplassen.

De tykke puter gir mye komfort for armene, samtidig som de bidrar til slitestyrke. Med en tydelig gul justeringsspak, kan du tilpasse høyden i henhold til dine preferanser.

Bredde80.3 cm
Høyde82.2 cm
Lengde91.9 cm
Maks belastning150 kg
Vekt41 kg

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Ved uavhentede pakker forbeholder vi oss retten til å belaste deg kostnadene ved returfrakt og håndtering. Du vil bli belastet de påløpte kostnadene, minimumsgebyr 299 NOK. Retur skjer til svensk adresse.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .