Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

ROPES Bungee Duo Trainer
ROPES Bungee Duo Trainer

1 / 2

ROPES Bungee Duo Trainer

1 330 kr
1 349 kr
Lett motstand egner seg best for rehabilitering, barn, eldre og de som ønsker lettere motstand. Medium motstand egner seg best for lett trente og godt trente voksne og ungdom. Hard motstand egner seg best for godt trente voksne og idrettsutøvere på
Les mer

Lett motstand egner seg best for rehabilitering, barn, eldre og de som ønsker lettere motstand. Medium motstand egner seg best for lett trente og godt trente voksne og ungdom. Hard motstand egner seg best for godt trente voksne og idrettsutøvere på høyt nivå.

  • Bungee Duo Trainer er perfekt for trening av styrke, utholdenhet, balanse og hurtighet. Spesielt godt egnet til parvis trening og gruppetreninger, men passer også fint til individuell trening. Bruk strikken som et motivasjonsverktøy der du og din partner kan oppmuntre hverandre og skape en god og variert treningsøkt sammen på kort tid.
  • Bruk en partner som anker eller fest den til stolpe, et tre eller en dør med Doorbag og start treningen raskt og enkelt.
  • Lang strikk med polstret webbing og håndtak.
  • Tre varianter med ulik hardhet.
  • Leveres med Doorbag som fungerer som oppbevaringsbag for strikken når den ikke er i bruk og som dørfeste om strikken ønskes festet i døren.
  • Størrelse: 200 cm lang på hver side.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse