Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Reebok Step Studio DELTA
Reebok Step Studio DELTA
Reebok Step Studio DELTA
Reebok Step Studio DELTA

1 / 4

Reebok Step Studio DELTA

1757 kr

-5%

Rek pris. 1850 kr
Step-brett i god kvalitet med gummibelagt topp for godt fotfeste under trening. Step-brettet kan justeres i tre forskjellige høyder 15-20-25 cm. Reebok Aerobic Step er ideell for gruppetrening for å utføre et bredt spekter av grunnleggende og mer ko
Les mer

Step-brett i god kvalitet med gummibelagt topp for godt fotfeste under trening. Step-brettet kan justeres i tre forskjellige høyder 15-20-25 cm.

Reebok Aerobic Step er ideell for gruppetrening for å utføre et bredt spekter av grunnleggende og mer komplekse øvelser fra kardio (kardiovaskulær) og plyometrisk trening (skip/hopp) til toning av muskler i underkroppen. Med sin allsidighet er dette et ideelt verktøy for å skape mangfold i trening.

Reebok Step Bench er egnet for utøvere på alle nivåer. Den moderne røde og svarte Reebok Step Delta kan kombineres med øvelser på en treningsmatte, eller brukes sammen med manualer, vektmanchetter eller ankelvekter, for å få en høyere kaloriforbrenning.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .