Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Reebok Combat Grappling Bag
Reebok Combat Grappling Bag
Reebok Combat Grappling Bag

1 / 3

Reebok Combat Grappling Bag

4180 kr

-5%

Rek pris. 4400 kr
Skal din kamptrening opp på et høyere nivå? For en bokser er en "grappling" boksesekk i skinn nest beste treningsløsning i stedet for å kjempe mot en motstander på gulvet. Med denne boksesekken er det mulig å etterlikne kampbevegelser og bryteøvelser
Les mer

Skal din kamptrening opp på et høyere nivå? For en bokser er en "grappling" boksesekk i skinn nest beste treningsløsning i stedet for å kjempe mot en motstander på gulvet. Med denne boksesekken er det mulig å etterlikne kampbevegelser og bryteøvelser, inkludert holde faste grep, slag og kaste/velte teknikker. Boksesekken av skinn har form som en overkropp for å etterlikne en motstander.

Under trening med boksesekk, kan teknikker perfeksjoneres igjen og igjen, og samtidig bygge opp styrke og utholdenhet. Det er et fantastisk treningsredskap for å integrere blandet kampsporttrening (MMA) og er ideell til kondisjonstrening.

Standard vekttrening har til tider mindre fokus på muskelgrupper, men med trening med boksesekk er dette uunngårlig. Samtidig øker hjertekar kapasitet og gripestyrken.

Dette er et redskap hvor man kommer tettest på å være i kamp med et annet menneske, og et must-have stykke bokseutstyr for enhver håpefulle MMAer eller bokser.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .