Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Pure2Improve Foldbart footballmål 120x60x60cm

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Pure2Improve Foldbart footballmål 120x60x60cm
Pure2Improve Foldbart footballmål 120x60x60cm
Pure2Improve Foldbart footballmål 120x60x60cm
745 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Dette foldbare fotballmålet fra Pure2Improve er lett, bærbart, og perfekt for å øve eller bare spille for moro skyld. Det har et polyetylenett og en buet stålramme, som gjør det veldig solid og robust. Dette fotballmålet er enkelt å montere på bare 5 minutter, og verktøysett og knagger er inkludert.
  • Farger: rød og hvit
  • Materialer: stål og polyetylennett
  • Mål: 120 x 60 x 60 cm (B x D x H)
  • Foldbart fotballmål
  • Mål stålrør: 32 x 1 mm (Diameter x T)
  • Leveransen inkluderer: 4 x U-formede bakkeplugger
  • SKU:427675
  • EAN:8719407046055

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.