Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Master T35 Tredemølle

1 / 1

Master T35 Tredemølle

14715 kr

-18%

Rek pris. 17990 kr
Til tross for at T35 har en skikkelig stor løpeoverflate som er oppfellbar, er båndet stabilt når man løper, og den oppleves som en luksuriøs tredemølle for hjemmebruk. Modellen Master T35 er utviklet for løperen som løper mye og vil legge fokus på e
Les mer

Til tross for at T35 har en skikkelig stor løpeoverflate som er oppfellbar, er båndet stabilt når man løper, og den oppleves som en luksuriøs tredemølle for hjemmebruk. Modellen Master T35 er utviklet for løperen som løper mye og vil legge fokus på en stor tredemølle med sterk motor - uten unødvendige funksjoner som koster noe ekstra - bare en stor og sterk tredemølle for mosjonisten som planlegger å trene mye og ofte.

Selvsagt er tredemøllen utstyrt med grunnfunksjoner som alle tredemøller bør ha. Muligheten for å velge helning fra 0-15% er for eksempel nødvendig for å kunne simulere motbakke mens man løper.

Trådløs pulsmottaker er også en mulighet som alle tredemøller bør være utstyrt med, for å gjøre det mulig å lese av mosjonistens arbeidspuls på tredemøllen.

Display
Tid Ja
Distanse Ja
Hastighet Ja
Helning Ja
Kcal Ja
Puls Ja
Antall programmer 36 stk
Tekniske detaljer
Hastighetsintervall 1-20 km/t
Helningsintervall 0-15%
Motor 3,0 HK DC
Håndpulssensor Ja
Pulsbelte Ekstrautstyr (kjøp artikkelen Trådløst pulsbånd)
Praktiske detaljer
Transporthjul Ja
Mål L x B x H 195 x 93 x 138 cm
Mål sammenfelt 125 x 92,5 x 170 cm
Løpeoverflate L x B 150 x 55 cm
Höjd över golvet 20 cm
Maks brukervekt 130 kg
Garanti
Til bruk i hjemmemiljø 1 års garanti
3 års reklamasjonsrett mot produksjonsfeil
Bedriftstreningssenter, hoteller, borettslag, skoler, institusjoner, idrettsforeninger og lignende Garantien gjelder ikke
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .