Tilbake til start
MADRID SEAHORSE 33" LONGBOARD FULLFØRT
MADRID SEAHORSE 33" LONGBOARD FULLFØRT

1 / 2

MADRID SEAHORSE 33" LONGBOARD FULLFØRT

2 485 kr
Dette longboardet er perfekt for street skating med sin veldesignede konkav for jevn kjøring. Caliber-lastebilene gir god stabilitet. Få deg selv til å ri gjennom byen på dette fine kunstverket designet av Marc Clenn. Brettet er laget av 7-lags lønn
Les mer

Dette longboardet er perfekt for street skating med sin veldesignede konkav for jevn kjøring. Caliber-lastebilene gir god stabilitet. Få deg selv til å ri gjennom byen på dette fine kunstverket designet av Marc Clenn. Brettet er laget av 7-lags lønn og kommer med de fine rødfargede Cadillac Clout Cruiser hjulene.


"En stor innflytelse som inspirerer meg er alle de asiatiske håndverksstilene. Kunsten er veldig omhyggelig, og kunstnerne heller sitt hjerte og sin sjel inn i hvert stykke, uansett hvor liten den er. Jeg baserer alle mine dyrekarakterer på forskjellige symboler eller guder som finnes i asiatisk kultur. Kunstverkene mine er vektorbaserte og digitalt produsert. Det tar mye tid å lage, men resultatet er at verket alltid ser rent og aldri pikselert ut.


Spesifikasjoner

Lengde: 82,6 cm

Bredde: 21907,5 cm

Akselavstand: 36,8 cm

Konstruksjon:.


Holdning

Dekk: Dekk: Mini cruiser

Lastebiler: Kaliber 8,5"-tommers lastebiler

Hjul: Cadillac Clout Cruisers 57mm/80A

Lager: Cadillac kulelager med høy ytelse: Cadillac kulelager med høy ytelse

Identifikasjon

EAN 0842041108525
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser