Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Iron Gym Treningsball 55 cm IRG016

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Iron Gym Treningsball 55 cm IRG016
Iron Gym Treningsball 55 cm IRG016
Iron Gym Treningsball 55 cm IRG016
Iron Gym Treningsball 55 cm IRG016
433 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Treningsballen fra Iron Gym er en oppblåsbar ball, også kjent som sveitsisk ball. Den lar deg trene hele kroppen og forbedre balansen, holdningen og utholdenheten på en morsom og effektiv måte. Du kan uendelig variere øvelser for ryggen og alle magemuskler, inkludert de skråstilte magemusklene. Ved å utføre disse øvelsene på en ball, vil du automatisk forbedre balansen og stabiliteten effektivt. I tillegg er treningsballen egnet for tøyningsøvelser! Iron Gym treningsballen er 55 cm i diameter, og passer for personer med en høyde på mellom 146 og 165 cm. Treningsballen fra Iron Gym leveres med en pumpe og et praktisk hefte som forklarer ulike øvelser slik at du kan komme i gang umiddelbart!
  • Farge: svart
  • Materiale: gummi
  • Diameter: 55 cm
  • Punkteringssikkert materiale
  • Ideell for brukere med en høyde på mellom 146 og 165 cm
  • Forbedrer balanse og utholdenhet
  • Ideell for tøyning
  • Leveransen inkluderer også: 1 x pumpe, 1 x hefte
  • SKU:422565
  • EAN:6430043470999

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.