Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Iron Gym Trenings- og yogamatte svart IRG052

Til kassen

Se også

Iron Gym Trenings- og yogamatte svart IRG052

(0)
Skriv en anmeldelse
Iron Gym Trenings- og yogamatte svart IRG052
Iron Gym Trenings- og yogamatte svart IRG052
538 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

 • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
  3-7 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Med denne trenings- og yogamatten fra Iron Gym kan du komfortabelt utføre øvelsene dine uansett hvor du er! Denne matten er perfekt for yoga, pilates og forskjellige strekk- og gulvøvelser. Denne slitesterke, sklisikre EVA-skummatten er 4 mm tykk og er en god polstring for kroppen på harde eller grove overflater. Den isolerer deg fra kalde gulv. Et praktiskt bærebelte er inkludert, slik at du enkelt kan ta den med deg.
 • Farge: svart
 • Materiale: PVC
 • Mål: 152 x 58 cm (L x B)
 • Tykkelse: 4 mm
 • Slitesterkt, sklisikkert EVA-skum
 • Leveransen inkluderer: 1 x bærebelte
 • SKU:422564
 • EAN:6430043471835

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.