Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Iron Gym Pull-up-stang Plus svart IRG024

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Iron Gym Pull-up-stang Plus svart IRG024
Iron Gym Pull-up-stang Plus svart IRG024
774 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Fest pull-up-stangen Plus fra Iron Gym til dørrammen i stuen eller soverommet, og du kan umiddelbart komme i gang med en veldig effektiv trening! Boremaskiner, skruer, nagler og hammere kan enkelt utelates. Bare heng Iron Gym Plus chin-up-stang på dørrammen. Pull-up-stangen vil holde seg trygt festet på dørrammen, og du kan være sikker på at den forblir på plass under treningsøkten. Begynn med å trene overkroppen ved hjelp av chin-ups og pull-ups, og styrk skuldrene, armene og ryggen med bare 10 minutters trening per dag. Du kan bruke 3 forskjellige grep: et smalt grep, et bredt grep og et nøytralt grep. Dette lar deg bruke variasjon i din daglige trening og fortsette å utfordre musklene dine. Det beste av alt, dette treningsutstyret tar nesten ingen plass! Iron Gym Plus er egnet for dørrammer med en tykkelse på 10-20 cm og en bredde på mellom 60-90 cm.
  • Farge: svart
  • Materiale: metall
  • Mål: 54 x 18 x 8 cm (L x B x H)
  • Lengde stang: 100 cm
  • Passer til dører med rammetykkelse på mellom 10-20 cm og med bredde på mellom 60-90 cm
  • Justerbar konstruksjon gjør det mulig å montere treningsstangen på en standard dørramme
  • SKU:422568
  • EAN:6430043470012

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.