Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Iron Gym Armhevingshåndtak Max IRG010

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Iron Gym Armhevingshåndtak Max IRG010
Iron Gym Armhevingshåndtak Max IRG010
Iron Gym Armhevingshåndtak Max IRG010
Iron Gym Armhevingshåndtak Max IRG010
Iron Gym Armhevingshåndtak Max IRG010
Iron Gym Armhevingshåndtak Max IRG010
Iron Gym Armhevingshåndtak Max IRG010
657 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Bruk din egen kroppsvekt for å styrke brystet, skuldrene, armene, ryggmuskulaturen og magen med disse MAX armhevingshåndtakene fra Iron Gym. De har en revolusjonerende 3-i-1-funksjonalitet som både varierer push-up-rutinen og sikrer at du fortsetter å utfordre musklene dine til å utføre og forbedre. Designet er basert på et par spesielt utviklede roterende armhevingshåndtak - en jevn rotasjon sørger for at muskler blir målrettet bedre, samtidig som du reduserer belastningen på håndleddene og leddene mens du arbeider gjennom oppstrammingen. Armer og skuldre beveger seg naturlig mens flere muskler er målrettet mer effektivt. For å variere rutinen kan du legge til ustabilitetsskiver, som vil utfordre kjerne- og stabiliserende muskulaturen for steinharde muskler. Hevingsstativene gjør at du umiddelbart kan intensivere treningen din med et dypere bevegelsesområde. Ved å bruke sammen vil disse armhevingshåndtakene hjelpe deg med å bygge en sterkere, mer veltrent overkropp, raskere enn noen gang før. Dette settet med armhevingshåndtak er ideelt for å trene hjemme, på kontoret eller til og med på reise, og er perfekt for alle treningsnivåer.
 • Farger: svart og rød
 • Mål: 31 x 16 x 20 cm (L x B x H)
 • Støtter opptil 125 kg
 • Glatt rotasjon takket være kulelager
 • Roterende håndtak: aktiverer flere muskler og øke aktiviteten i kjernemuskulaturen
 • Ustabilitetsskiver: utfordrer kjerne- og stabilisatormuskler for steinharde muskler
 • Hevingsstativ: intensiv trening med et dypere bevegelsesområde
 • Styrker og bygger brystet, armene, skuldrene, ryggen, magen og mer
 • Sklisikre håndtak og base
 • Leveransen inkluderer: 2 roterende armhevingshåndtak, 2 hevingsstativ og 2 ustabilitetsskiver
 • SKU:407453
 • EAN:6430043470333

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.