Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

IC8 INDOOR BIKE
IC8 INDOOR BIKE
IC8 INDOOR BIKE
IC8 INDOOR BIKE
IC8 INDOOR BIKE
IC8 INDOOR BIKE
IC8 INDOOR BIKE
IC8 INDOOR BIKE

1 / 8

IC8 INDOOR BIKE

12290 kr
Schwinn IC8 innendørs sykkel, utviklet for aktiv bruk, er spesielt designet for aktive syklister som ergonomi og en naturlig veifølelse er spesielt viktig for. IC8 innendørs sykkel er utstyrt med magnetisk motstand som gir en utrolig følelse selv nå
Les mer

Schwinn IC8 innendørs sykkel, utviklet for aktiv bruk, er spesielt designet for aktive syklister som ergonomi og en naturlig veifølelse er spesielt viktig for. IC8 innendørs sykkel er utstyrt med magnetisk motstand som gir en utrolig følelse selv når du trener med høy motstand. Den magnetiske motstanden er også vesentlig roligere enn modeller med friksjonsmotstand. Sykkelen har også 100 mikrometer motstandsnivåer, noe som betyr at motstanden kan justeres til optimal styrke med millimeter presisjon. Maksimal motstand er så mye som 1000 watt med en sveivhastighet på 100 o / min.

IC8-utviklingsarbeidet har vært basert på motorsykler, som muliggjør optimal kjøreergonomi og mange justeringsmuligheter. Styret kan justeres i høyde og avstand. Setet kan justeres i høyden og avstanden. Sykkelen er også utstyrt med doble pedaler med SPD-låsing på den ene siden og normale stropper på skoen på den andre.

Med en klar og lys fargeskjerm i LCD kan du overvåke informasjonen som er viktig for treningen din, for eksempel treningstid, hastighet, distanse, kalorier, hastighet og hjertefrekvens. Mange treningsprogrammer gjør treningen din mer allsidig og motiverende. IC8 inneholder følgende treningsprogrammer: Måltid, Måltur, Målkalorier eller Målpuls.

Styret har en ergonomisk design som muliggjør flere kjørestillinger som gjør det lettere å sykle, spesielt under lengre treningsøkter. I tillegg har sykkelen to flaskeholdere og plasser til 1,5 kg manualer. Den forsterkede stålrammen tåler selv de mest intense stående treningsøktene og muliggjør en maksimal brukervekt på opptil 150 kg. De brede støttebena gir utmerket sidestøtte, noe som gjør sykkelen veldig solid og sikker å bruke.

IC8-tilkobling
Du kan koble Schwinn IC8 spinnehjul til flere applikasjoner som Explore The World, Zwift og mange andre.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse