Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

HORKA Støtdempende Fillis stigbøyler rustfritt stål 12cm 180468-9057

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
HORKA Støtdempende Fillis stigbøyler rustfritt stål 12cm 180468-9057
HORKA Støtdempende Fillis stigbøyler rustfritt stål 12cm 180468-9057
1150 kr
Fri frakt
 • Forventet leveringstid Hurtig leveranse
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Disse komfortable høykvalitets støtdempende stigbøylene fra HORKA har den kjente Fillis-formen, noe som betyr at de har en flat støttebase som du kan hvile foten på for påstigning og ridning. De vil øke din evne til å holde deg i salen og beholde kontroll på hesteryggen. Disse spesielle Fillis-stigbøylene er støtabsorberende for å redusere støt i knær og ankler, takket være en fleksibel skjøt som gjør at de kan følge bevegelsen av føttene. Denne fleksible skjøten er beskyttet av grå gummihylser, og sålene til opphengene er utstyrt med svarte, glidende og slitesterke gummiputer. Disse robuste stigbøylene er laget av sterk rustfritt stål og leveres i par.
 • Farger: krom, svart og grå
 • Materiale: rustfritt stål
 • Størrelse: 12 cm
 • Leveres i par
 • Med støtdempende såle
 • Inkludert svarte gummiputer og grå gummiermer
 • SKU:421230
 • EAN:8717791846053

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.