Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Gonex club & ishockey tape, stick sikkerhet fotball volleyball basketball sklisikker golf tape

1 / 1

Gonex club & ishockey tape, stick sikkerhet fotball volleyball basketball sklisikker golf tape

294,41 kr

-23%

Rek pris. 382,74 kr
Trekk 1, [VANNTETTIG] Limet har vanntett film som forhindrer fuktighet i å trenge inn i flaggermusen og holder den tørr. Selv om båndet er vått ute, er pinnen tørr inni. Ikke lett å falle av underveis i spillet, du trenger ikke å pakke det inn ofte.2
  • Hockey Stick Care - Adult
Les mer

Trekk
1, [VANNTETTIG] Limet har vanntett film som forhindrer fuktighet i å trenge inn i flaggermusen og holder den tørr. Selv om båndet er vått ute, er pinnen tørr inni. Ikke lett å falle av underveis i spillet, du trenger ikke å pakke det inn ofte.2, [KOMFORTABEL TAPE] 2pakk et sett, 1 "bredt, 20yd langt. Sort og hvitt tøybånd. Mykt og formbart materiale uten klebrig følelse etter lang tids bruk. Det vil ikke gjøre hendene eller hockeybladet klebrig, og kan beskytte det mot slitasje. 3, [SLITBESTANDIGHET GRIP TAPE] Sklisikker, sterk klebemiddel, Gripbåndet kan skape en sterk fuktsperre mellom isen og hockeybladet ditt for å gi bedre grep om pucken, noe som hjelper deg med å kontrollere det godt.4, [LETT Å PAKKE] GJØR du selv, skrell, pakk inn, forsegler, veldig enkel å bruke. på mindre enn et minutt vil hockeyflagg føles som helt ny. Ser fin ut og fungerer perfekt. [MUITI-FUNKSJONELL APPLIKASJON] Brukes på sportsutstyr eller verktøy for å øke grepet, som rullhockey, lacrosse, cricket, tennis, golf, racket, badminton, bordtennis padler og mer!

Pakke
1 * Hockey-pinne med en rull på 1 tomme * 20 meter

MERK: Vi leverer fra utlandet, utenfor Norge, gratis og med live forsendelsessporing.
Gi 25-35 dager for levering.
Vi gir 100% pengegaranti på våre produkter.

Kjappe fakta

  • Hockey Stick Care - Adult
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .