Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

FitNord Oceans 300 Rowing machine
FitNord Oceans 300 Rowing machine
FitNord Oceans 300 Rowing machine
FitNord Oceans 300 Rowing machine
FitNord Oceans 300 Rowing machine

1 / 5

FitNord Oceans 300 Rowing machine

11240 kr

-12%

Rek pris. 12715 kr
Oceans 300 er en romaskin for aktive mosjonister. Den kombinerer en veldig stødig rofølelse og robust design med et elegant utseende. Ocean 300s 8-trinns motstand kombinert med luftmotstand gir en kontinuerlig førsteklasses naturlig følelse til rotr
Les mer

Oceans 300 er en romaskin for aktive mosjonister. Den kombinerer en veldig stødig rofølelse og robust design med et elegant utseende.

Ocean 300s 8-trinns motstand kombinert med luftmotstand gir en kontinuerlig førsteklasses naturlig følelse til rotreningen. Luftmotstanden gir en utfordring selv for den mest krevende roeren, ettersom motstanden øker i henhold til hvor mye brukeren ror på apparatet.

Enheten er veldig robust, men likevel lett å flytte og lagre takket være at den kan foldes sammen. Enhetens robuste ramme og aluminiumskinne gir stabiliteten i roingen som hard trening krever.

FitNord Oceans 300 er sporty og elegant designet. I tillegg har enheten mange praktiske funksjoner; som allsidig justering av fotstøtten og justeringsmulighet på nettbrettholderen for å sikre at nettbrettet holder seg på plass.

FitNord Oceans 300 i et nøtteskall:

  • Stabil og robust konstruksjon
  • Veldig stabil og behagelig rofølelse
  • Elegant design
  • Utmerket forhold mellom pris og kvalitet

Bestill en elegant og solid FitNord Ocean 300 romaskin for aktiv rotrening!

Husk at maskinen aldri står helt stille under bruk, noe som betyr at gulvet kan bli skadet selv omtreningsapparatet har «føtter». Mange svetter og søler vann under treningsøktene, noe som kan skade gulvet hvis det er følsomt for fuktighet. Treningsapparatet kan være følsomt for statisk elektrisitet, noe en matte beskytter godt mot.

Vi hos Treningsmaskiner.comanbefaler derfor alle våre kunder å ha en eller annen form for gulvbeskyttelse under maskinen.

NEDLASTBARE FILER

FitNord Oceans 300manual

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .