Fitbit Versa Lite Marina Blue

Fitbit Versa Lite Marina Blue
Tips en venn
1699 kr
fra 117 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
Versa Lite, Marina Blue
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 4 Gjennomsnittsvurdering: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Nå har både jeg og min fru brukt dette produktet et par uker hver da vi ville ha noe lettere på hånden med bedre batterikapasitet en våre Apple Watch (Jeg har Apple Watch 4 4G 44mm) og hun Apple Watch 2 38mm).

Produktet sitt skjerm er tilnærmet likt det de første Apple Watch enhetene, med stor ramme rundt skjermen. Min kone reagerte ikke på det, men jeg som er vant med Apple Watch 4 som er «rammeløs» synes det så litt gammeldags ut.
Båndene kan lett byttes ut, og det kommer med slik at man kan bruke dette uansett om man har større håndledd eller små, noe som er veldig greit.
Selve båndet er behagelig, og ingen av oss har reagert på gummien. Noe vi har gjort på tidligere utgaver at Fitbit sine enheter (en form for allergisk reaksjon vi bare har hatt på enkelte Fitbit produkter).
Menyene er enkle å navigere, men ikke nevneverdig rask.
Utvalget av applikasjoner er ikke stort, men man har det grunnleggende for trening.
Denne har ikke GPS innebygget, så man får ikke opp kart hvis man løper uten å ha mobilen med, men avstanden måler den imponerende godt.
Sammenlignet med min Apple Watch 4 4G som jeg hadde på andre hånden som har GPS innebygget, så var forskjellen på 10km joggetur bare 28meter kortere på Fitbiten, noe som er imponerende nøyaktig.

Skulle dog ønske de hadde QI trådløs lading og ikke enda en ny ladekabel å styre med.

Dette er min tredje fitbit, og etter å ha hatt Charge HR og Charge 2 tidligere, så er dette en veldig god oppdatering. Den har mulighet til å registrere flere forskjellige treningstyper rett fra klokken, som for eksempel løping og sykling. Det er de jeg har prøvd i de ukene jeg har hatt klokken. Jeg liker veldig godt designet og den fine fargen og klokken er god å ha på seg.

Det er likevel ett par ting jeg sliter litt med. Det mest irriterende er at jeg ikke får til å koble den til mobilens gps når jeg er ute og trener. Det gjør at feks løpeturen ikke blir registrert skikkelig og koblingen til strava ikke blir bra nok for meg. Håper dette ordnes i en oppdatering. Jeg finner heller ikke noen mulighet til å registrere svømming selv om klokken er vanntett.

Smartfunksjonene er veldig fine og jeg bruker mobilen til å lese og svare kort på meldinger. Fint å kunne lese meldinger fra håndleddet. OGså gøy å kunne styre musikken rett fra håndleddet.

Alt i alt en fin klokke, men med noen få barnesykdommer

Fitbit Versa Lite den første smartklokken jeg har eid, og er ganske fornøyd med den. Jeg skulle ønske den hadde GPS i seg, men har jo mobilen med meg overalt uansett, så får gps fra mobilen. Den skal visst være vanntett, men det har jeg ikke turt å prøve enda. Synes det fungerer ypperlig på joggetur, og jeg tror den er ganske nøyaktig, for antall steg er ikke så mye høyere enn det jeg registrerte med kun mobilen før. Flott at den også registrer småturer og slikt automatisk. Jeg fikk etter hvert i starten sår på håndleddet, men det var nok fordi jeg hadde den for stramt på. Kjekt å se hvor lenge jeg sover også - ser at jeg må fikse litt på søvnrytmen min fremover... Alt i alt er den å anbefale. Litt mangler her og der, men klokken er ment for førstegangsbrukere har jeg hørt, så for det formålet passer den bra.

Har hatt Fitbit Versa Lite i noen uker og jeg er kjempe fornøyd. Jeg har brukt den både på joggeturer og på treningssenter. Noe av det beste med denne modellen mot tidligere Fitbit jeg har hatt er at den går i pausemodus når du ikke beveger deg. Dette er en liten detalj som har gjort meg veldig fornøyd. Versa Lite er også vanntett noe jeg gleder meg til å teste i løpet av sesongen med hinderløp.
Designet er pent og skjermen er klar og tydelig. Den er elegant på armen og er ikke stor og klompete som en del andre smartklokker.
Batteritiden er god, det går fint to/tre dager med aktiv bruk mellom hver lading.
Eneste jeg savner er GPS, men har du med deg mobilen så kobler den seg til GPSen på den.
Alt i alt en fin og bra treningsklokke.

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 377 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 211 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 117 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »