Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Dual Leg Press/Curl IT9328, Impulse

(0)
Skriv en anmeldelse
Dual Leg Press/Curl IT9328, Impulse
Dual Leg Press/Curl IT9328, Impulse
44099 kr

Overvåk produktets pris

En fullt kommersiell benpress/bencurl-maskin fra Impulse for å effektivt å styrke gluteus-muskler, knær og kalver, og gir også veldigt god trening for lårene.

Dual Leg Press / Curl IT9328 er perfekt for å hjelpe deg med å opprettholde en fin og sunn holdning, og gir også effektiv trening for beinmusklene for å øke utholdenhet og eksplosivitet. Dette kommer godt til rette i mange forskjellige sportsaktiviteter som løping, sykling, skøyter, ski, snowboard, fotball, rugby, MMA, basketball og volleyball etc.

Denne treningsmaskinen er designet med ekstra robuste rammer for å håndtere veldig tøft bruk og har et høyverdig lakkbelegg som er motstandsdyktig mot riper og annet slitasje. Den tykke og slitesterke putene i polyskum bidrar til lengre levetid og høyere komfort, noe som gjør at treningsøktene blir på naturlig måte mer komfortable og lengre.

Denne maskinen gir jevne og glatte bevegelser som gjør treningen til en ren nytelse. Har blitt designet med TPR-håndtak med aluminiumgrep som gir komfortabel og trygg trening.

Bredde120.5 cm
Høyde149.1 cm
Lengde148 cm
Ramme5 x 10 x 0.25 cm
Vekt148.8 kg
Vektmagasin91 kg

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Ved uavhentede pakker forbeholder vi oss retten til å belaste deg kostnadene ved returfrakt og håndtering. Du vil bli belastet de påløpte kostnadene, minimumsgebyr 299 NOK. Retur skjer til svensk adresse.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.